Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elvileg szeret, akkor miért beszél így más nőkről?

Figyelt kérdés

"Ezt a nőt nem tudtam megkefélni, mert nem írt vissza, kis k.rv.a.

Pedig már együtt vagyunk 1 éve.

2022. márc. 24. 13:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Helyedben én ott hagynám az ilyen palit. Eleve nem tisztel előtted így beszél.
2022. márc. 24. 18:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Úristen -.-

Csak gratulálni tudok a csodálatos úriemberhez, tényleg. Nincs mit mondanom erre.

2022. márc. 24. 19:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Szeret, mert jobbat nem talál. Szívesen fugna mást, csak a kutyának nem kell rajtad kívül.
2022. márc. 25. 06:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem kell mindent ilyen feketén-fehéren látni, hogy ha ilyet mond, akkor nem szeret, nem tisztel mittudomén, meg veled van, mert nincs jobb. Ez az egész üzenheti a kérdezőnek pont az ellenkezőjét is, hogy a csávónak van a kérdező, meg a többi nő, akik mind lentebb vannak.

Visszagondolva a 18-20 éves énemre, simán kibeszéltem a csajokat a páromnak, mert annyira oldott voltam a társaságában. Ettöl még nagyon is tiszteltem, csak szimplán nem értem fel ésszel, hogy neki ez lehet zavaró is. Fel kellett nőnöm.

Ami viszont számomra is rettentő antipatikus, az a "kis kurvázó" stílus. Ebben annyi frusztráció, és prosztóság van, hogy az bennem is felvet kérdéseket. Ettől nem gondolom, hogy rossz ember lenne, de van min fejlesztenie, hogy finoman fogalmazzak...

2022. márc. 25. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!