Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vált ki egy lányból ha barátja gyűlölettel beszél az exéről?
1:örül neki mert legalább így biztos nem megy hozzá vissza
2:nem örül neki mert hátha majd róla is így beszél ha mondjuk éppenséggel szakítás lesz a dologból
szerintem 2. és szerintetek?
Először nyilván örül egy kicsit, de ezzel az illető saját magáról is beszél, a saját értékítéletéről, amik az újnak egy-egy rosszabb helyzetben be-be fognak villanni...
Persze nagyon nem mindegy mi miatt gyűlölködik, lehet időnként teljesen érthető is egy ilyen szélsőséges esetekben.
én egyáltalán nem szeretném, ha beszélne róla, akkor az azt jelenti (ahogyan már az egyik előttem szóló is említette), h még nem közömbös neki.
de, ha mindenképp választani kell, akkor inkább 1-es, mert ha már szakítottak, akkor nem mindegy, h mit gondol vagy hogyan beszél a lányról?!
szerencsére egyébként, mi megállapodtunk a párommal, h nem beszélünk az előéletünkről és ez teljesen jó így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!