Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez manipuláció lenne a részéről?
A barátomat szinte sosem kérdez rólam, hogy mi újság velem stb.
Folyton csak magáról beszél. Más nőket és az exeit is megnézte már előttem a Facebookon. Mikor kiakadtam ezen, azt mondta kíváncsi volt mit szólok, és csak viccelt.
Az exeit úgy nézte meg, hogy kikapta a kezemből a telefonomat, és nem adta vissza, hiába próbáltam elvenni tőle.
Kérdezi tőlem viccből, hogy szeretnék-e egy kis taslit. Miután látta, hogy ez nekem nem tetszett, azt mondta igazán ismerhetném már, hogy ő ilyet velem sose tenne.
Aztán ezeket a dolgokat megemlítem neki, és ilyenkor meg azt mondja, hogy vele sokat veszekednek otthon a szüleivel, mert azt mondják neki semmirekellő, aki semmire nem jut az életben.
A barátom sokszor pont ugyanezt mondja nekem is.
Aztán ezeket a dolgokat megemlítem neki, és ilyenkor meg azt mondja, hogy vele sokat veszekednek otthon a szüleivel, mert azt mondják neki semmirekellő, aki semmire nem jut az életben.
Nem érti emiatt miért nem értem meg őt, még én is bántom őt, nem csak a szülei.
Mi ebben a manipuláció? Teljesen nyíltan egy suttyó paraszt!
Minek vagytok együtt?
Jaj de vicces gyerek... Amúgy ez nem manipuláció, de attól még ugyanúgy rossz és egyáltalán nem oké egyik sem egy párkapcsolatban. Persze mondhatja mindenre, hogy csak viccelt, de ez nyilván nem igaz, csak könnyű ezzel menteni magát. Ami neked bántó, az semmiképp nem vicc.
Ebben annyi a red flag, hogy már egész zászlóalj kijön belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!