Nők! Mit tennétek, ha a sógornőtök ellenségeskedne veletek?
"talán azért, mert már nem ő az első az életében. "
Ki kinek az életében?
valamiért ideiglenesen - miért? meddig? Ki hívta és ki engedi?
Mindent megbeszélnék a férjemmel, mert MI fogadjuk be. Az a fő, hogy mi ketten békében legyünk.
"valamiért ideiglenesen - miért? meddig? Ki hívta és ki engedi?"
Mert épp nincs hol laknia, és te is beleegyeztél.
Milyen beteges megfogalmazás, hogy "már nem ő az első a FÉRJED életében"?
Ilyesmit megcsalt feleségek szoktak gondolni, nem testvérek!
Olyan meg pláne nincs, hogy sógornők között rossz a viszony, mégis összeköltöznek. Eleve a sógornő nem költözik ilyen közegbe, másrészt a feleség nem köteles befogadni.
Ott ahol a férj mégis erőlteti, ott a sógornő a legkisebb probléma, van ott vastagon más is!
"Az ellened fordításra is írj mindennapos példát."
Pl. eljátssza a hattyú halálát, mondván, hogy érzi, te nem szívesen látod őt a házatokban.
Miért nem lehet értelmesen kiírni a kérdést?
Tehát:
Beleegyeztem, hogy odaköltözzön, mert megsajnáltam.
Mégis mindig alám tesz, bomlaszt, a viszony megromlott.
Nyilván mennie kell! ...miután alapos önvizsgálatot tartottam, hogy én mennyiben vagyok hibás a kialakult helyzetért.
Ha a sógornő az egyedüli hülye a helyzetben, akkor egyrészt kerülnék minden kapcsolatot, csak a minimális udvariasságnak megfelelő beszélgetés lenne köztünk, másrészt nem költöznék össze vele, sem úgy, hogy én megyek oda, sem úgy, hogy ő jön hozzám.
Ha meg én legalább annyira hülye lennék, mint ő, pl. féltékenykednék rá, akakor először magamat tennem helyre. (Nálad ez utóbbi egyértelmüen a helyzet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!