Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet az, hogy egy normális parkapcsolatban egyszercsak elkezd hidegülni közömbös lenni a másik?
Megcsaláson kívül.
Okozhat ilyet pl megkezdett drogozás, haverok?
Eddig minden teljesen rendben volt, újabban meg kiábrándul, lekezelő. Nem átmeneti hanem lineárisan romlik az állapot.
Nem ölelget már éjszaka csak erőlteti ill kényszeresen úgy tesz, néha kimosolyog, meg ilyenek mennek, szemembe azt mondha szeret, minden ugyanaz, tehát hazudik.
Sok kapcsolatnak lesz így vége..
Mondjuk nekem a (sajnos) kábítószerfüggő exemet ez semmibe nem befolyásolta sőt.. inkább túl ragaszkodóak is voltak mindketten, úgyhogy nem tudom, hogyan vontál parhuzamot.
Igy vontam párhuzamot hogy elottem drogozott.
Ami engem nem zavart mivel azt sem tudom miert kéne zavarjon.
De ő meg ugy van vele ha parja van akkor nem csinálja.(amit eszrevettem csak, hogy potenciazavaros volt a szerektől, gyakorta szedett kamagrát)
Nem ment a drogos haverjaihoz, mikortol összejöttünk, es megszuntette veluk a kapcsolatot es abszolut tisztán kezdett élni. Pedog nem is kértem, sőt nem is értettem.
A szex teljesen működőképes lett, sőt. És szinte non stop állandoan velem volt, már tul sok is kezdett lenni.
Így telt 3/4 év. Együtt szerelemben joban rosszban.
És most az tunik fel hogy folyamat csilingel a teloja újra mert állandoan hívogatják a drogos haverok...
Megesett hogy ujra kamagrázik is csak LETAGADTA.(korabban nyíltan előttem szedte, újabban meg titokban..)
Ezért gondolok arra, hogy visszacsuszott.
Csak épp eleve drogosan jött velem össze.
Így nem találok abban logikát, hogy most meg a drogok miatt kezdene e hidegülni tőlem? De akkor hogy jött velem drogosan össze?
Vagy. Lehet más miatt hidegül.
De már a szavai is megváltoztak! Jelzőket szór rám vitáknál stb
Megcsalt téged a droggal. Tudom, furán hangzik ez, de a drogban találta meg azt a kielégülést, amit benned már nem..
:(
Ja es a kettő nem megy egyutt azért hagyhatta abba az elején?
Az elején a drogot "csalta meg" velem, most meg fordítva akkor?
Csak bennem van az önmarcangolas. Hogy en mit ronthattam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!