Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mégis mit tegyek ha írritál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mit tegyek ha írritál ez a gondolkodásmódja de szakítani mégsem akarok mert szeretem?

Figyelt kérdés

Nos az a helyzet, hogy van egy 20 lassan, 3 hónap múlva 21 éves barátom. Én 18 éves vagyok. És Augusztusban leszek 19. A kérdést azért nem a felnőtt párkapcsolatokba írom. Mert ide eredetileg tobb ember nézz fel szerintem az idősebb korosztalybol is. És kell mind2 korosztaly velemenye. Nem tudom, hogy van ez. De jo lesz itt a kerdes! :D Mivel a barátom annál inkább ide illik. Mivel szerinte még teljesen tini korban vagyunk mind2-en.Fél éve vagyunk együtt. + Az az idő amikor kavartunk. A helyzet az, hogy a barátom nyáron nem szeretne elmenni dolgozni. Hanem suli után pihenni szeretne. És utána megy 2 évre szakmát tanulni. De csak OKJ képzésben. Utána 2024 őszén akar csak állandó munkát keresni magànak. Azért, hogy minél hamarabb eltudjon költőzni Ózdról.

Azonban én azt szeretném ha már nyáron is elmenne dolgozni. Mármint nem csak maszekolni néha. Mivel azt csinálja elvileg. Hanem normálisan legalább 4 inkább 8 órát hétköznaponta dolgozzon. Azért, hogy megmutassa, hogy valóban képes valamire. Meg, hogy lehet motiválni. Persze a fél évi bizonyítványa az most is 3,1-es átlagú lett. Bukás veszélye semmiből nem fenyegeti. De az más tészta a munka. Bár elvileg tavalyelőtt tavasszal dolgozott egy pár hetet unalmában. Szerintünk BGE-re kevés eséllyel fog eljutni mert ez is a terve. Ha ígyis lesz nyaranként akkor sem csak üljön már egész végig. Mert oké, hogy nem húz le. Még picivel több mindent is vesz nekem mint én neki. De ez a legtobb a szulei penzebol van. És akármilyen rossz elete is volt. A tini korat nem potolhattja be akarmennyire is akarja. Mert egy olyan vilagban elunk, hogy amikor betolti valaki a kort elkell kezdeni valamit csinalni. Tarsadalmilag is mutatni kell valamit. Illetve lehet, hogy nem sokara a harmadik vilaghaboru tor ki. A lényeg, hogy amikor ezt elmondtam neki. Azt mondta, hogy ne motiváljam ezzel attól még, hogy ő 20 éves. Mert, hogy ez őt zavarja! Mivel még sosem volt párkapcsolata és nem ezért jött velem össze. Meg, hogy tudom milyen rossz volt neki a karanten illetve az egesz elete. Es olyan parkapcsolatot akar ami tinikent megkaphatott volna. Ha ismert volna eleg lanyt. Meg, hogy ennyi idősen ne akarjam már megjátszani azt, hogy felnőttes vagyok. Mert, hogy gáz és, hogy attól még, hogy ez a nagykorusag nem leszek ertelmesebb ha igy gondolkodok csak butabb leszek. Csak, hogy a kortars lanyaim 95%-ka masabb lesz 18 evesen. Illetve nekem muszaly is ilyennek lennem mivel szep lany vagyok. Szerintem szep az arcom a hajam is jo hosszu. O meg konkretan azt a kort tolti be lassan ami Amerikaban a nagykorusag. O azt is megcsinalta, hogy meg megkert engem, hogy ne dolgozzak egesz nyaron. Hanem dolgozzak annyit, hogy ossze gyuljon eleg penz. Tehat mondjuk egy honapig. Az IPhone 14-et ne eroltessem annyira ha ugyis 11-em van. És akkor több helyre eltudnánk menni a nyáron és többet tudnánk találkozni. Sajnos nekem fontos az új telefon. Mert ennek nem jó a kijelzoje. Erre azt mondta miert nem ruhaztam be Prora. Vagy vettem inkabb egy xr/xs-t. Azért mert az “X” szériás IPhonek jövőre használhatatlanul lassúak lesznek. És nem akarom szüleim pénzét lehúzni. Az más dolog, hogy ő szüleivel nincsen jóba. És csak most érettségire vesznek neki egy IPhone 12-öt. Amibe elvileg az ő maszek pénzéből is fizetniuk kell. A Balaton Sound meg elvileg az érettségire kapott ajándéka lesz. Utána megint probaltam beszelni vele, hogy ennyi idősen már kezdjen valamit magával. De elkezdett sírni konkrétan. És ott hagyott . Azt mondta még 1x felhozom ezt neki akkor szakít és örökre elveszíti az összes lány a bizalmát. Tehát nem tudom mit kéne tennem.

2022. márc. 20. 22:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
18-as vagyok és nő, 22 éves.
2022. márc. 21. 15:25
 22/29 anonim ***** válasza:

2-es és 15-ös vagyok. 22 éves nő.

Remélem így már meggyőzőbb lesz számodra a mondanivalóm.

2022. márc. 21. 15:28
 23/29 anonim ***** válasza:
89%

Manapság minden fiatal ilyen buta, mint a kèrdező?

Barátod helyèben már règ kivágtalak volna.

2022. márc. 21. 15:56
 24/29 anonim ***** válasza:
3-as voltam és én is lány vagyok, nemsoká 19 éves. Bármennyire is meglepő, nem mindenki egyforma, és nem mindenkinek ugyanaz jelenti a boldogságot mint x-; y-nak. Arról nem is beszélve hogy vannak olyan munkahelyek, amelyek rendre leszívják az ember mentális egészség és/vagy akár fizikai egészségét, mellette pedig semmi idő nem jut arra hogy szórakozzon és éljen kicsit az ember. Ergo simán bekerülhet bárki egy olyan körforgásba, ami által sajnos a maradék szociális élete és öröme is halottá válik. Nem olyan nagy boldogság a felnőtt lét és nem mindenki vágyik adott kötöttségekre amik mellett semmire nincs ideje és energiája. Igaz a munkahely fontossága ettől még nem megkérdőjelezhető, de ennyi idősen szerintem ne ezek legyenek már a fő elvárások másokkal szemben. Gáz ha egy papír, vagy egy aktuális tevékenység/foglalkozás alapján akarnak bekategorizálni bárkit is.
2022. márc. 21. 16:20
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nincs szükségem a pénzére. Mivel ezt megteremtem magamnak. Nekem egy alfára van szükségem. Bár ő szerinte az alfa hím főleg ilyen fiatal korban nem a munkától lesz valaki.""" Férfi a kérdező ismét aki nőnek adja ki magát.. Szerintem az inceleket akarja betámadni.
2022. márc. 21. 17:43
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező teljes mértékben igaza van abban, hogy ő majd 21 évesen még igenis tini korban van. Te is abban lennél. De ezzel a gondolkodás móddal te konkrétan nálad a 14 ha nem a 12-13 éves lányok is értelmesebbek. Meg mondta neked, hogy ne piszkáld ezzel akkor sem hogyha jó indulatu motiválás a célja igazából a dolognak. Mert nem mindenkire működik az, hogy bármivel motiválhatod. És nem, hogy ebben az esetben van koteleseged hagyni öt pihenni és boldogan élni. Ha nem tanulna jól vagy mondjuk a gimi után akár egy évig nem tanulna nem dolgozna semmit. Főleg ez után a nehéz időszakon túl pláne ha olyan kis putris telepen él amit állítasz. Ami lehet, hogy messze van minden viszonylag nagyobb várostól és alig látott még nőt rajtad kívül. Mivel neki a Covid, karantén időszak 100x lehetett legalább rosszabb mint pl neked lanykent vagy mint egy nagyvárosinak. Gondolj már bele. Akkor hagy épüljön fel és ne így írd már le az összes lányt 18 év felett de még alatt is a szemében. Igazából a kor némely esetben egy szám. Felnoni csak 25 vagy 30 év felett kezdesz-fogsz. Sajnos ha így folytatod te még később vagy soha. Még ha egyedüli életét tudsz kezdeni akkor is más dolgokban ugyanúgy kamasz maradsz. Például én egy 30+os palinak is akkor hoznám fel azt, hogy dolgozzon ha együtt új életet akarnánk kezdeni. Addig pedig semmi értelme. Persze, hogyha férjét keresnék magamnak nyilván olyan pasit is keresnék aki tudom, hogy tud dolgozni és ha történik valami akkor sem lesz hosszú időre munka nélküli. De te még bőven nem vagy ebben a korban. Az, hogy te 18 vagy ha 20-21 éves leszel meg vagy akármennyi, hogy szép vagy. Illetve az eltorzult társadalmi gondolkodás nem hatalmaz fel! SEMMIRE!!!!! Ő nem húz le téged egyáltalán mint meg írtad. Mert ha te vennél neki meg mindent azt is megertenem. De így hiába vagy a barátnője az ő kényelmi helyzetéhez semmi közöd nincsen. Nem kell követni a többi lányt aki ezt csinálja. Pont, hogy jobbnak kéne lenned. Az meg, hogy a jogsi miatt basztatod még szánalmasabb. Illetve komolyan azért akarsz most új IPhonet venni. Mert meg vetted anno a 11-et. És nem jó neked a kijelzője. Igaza van, hogy miért nem vettél XS-t vagy 11 Prot? Azért, hogy ezzel menozhessel. Mert esetleg a Prora nem volt pénz? Az az IPhone még jó lesz jövőre is. És akkor majd megveszed a 15-öt. És akkor annyival jobb telod lesz esetleg a 14-et olcsóbban. Idén nyáron meg több időt tolthetsz vele. Mert szerintem az az új iPhone telefon nem olyan fontos mint az akit elvileg szeretsz. És szerintem ezt a nyarat végig nyomnad vele. Nem kéne annyid dolgoznod. Sokkal jobb lenne neked is. Jövő nyarat pedig esetleg megbeszeled vele, hogy tényleg szeretnél új telefont és akkor majd veszel akkor. Egyébként sem mindegy, hogy mikor veszel ilyen telefont mert ősszel 350 ezer lesz kB az IPhone 14. Februárban meg - 80-100 ezer forint.

Tehát, hogyha fejlődni akarsz akkor ne ilyen felesleges dolgokat akarj erőltetni. Inkább próbálj meg jobb ember lenni és kedvesebb. De ne változzon meg a bolondos éned sem. És ha van egy szép küldöd azzal sem élj vissza. :) Remélem tudtam segíteni!

26/L

2022. márc. 22. 02:59
 27/29 anonim ***** válasza:
26-os válasz végét kiegészítve azt akarom írni neked, hogy próbálj minél elfogadobb lenni inkább. Minden szempontból. És hidd el, hogy akkor a tehetősebb, idősebb vagy karrierista b és érettebb palik is sokkal szívesebben le állnak veled. A jelenlegi barátom is ezért van velem. És ő rá nem igazán igaz egyik tulajdonság sem. Pedig én 26 ő 28 éves. És ő ráadásul pont, hogy nyáron nem dolgozik. Azért, hogy olyankor tudjon pihenni. De hamarosan költözik külön. És akkor muszáj tudja, hogy muszáj lesz nyáron is dolgoznia. Csak ő azért van még mindig a szüleivel. Egyrészt Budapest 11 kerületében él. Másrészt ő szüleivel is jóba volt mindig. Mivel az ő szülei rendesek. És most ő ezalatt az idő alatt amióta dolgozik. Nagyjából 5 éve ő is. Jó sok dolgot be vásárolt magának. IPhone 13 Pro Max, 1 millió Ft-s gamer gép, Audi, stb. Barátodnak erre szerintem nincs lehetősége. És annyira nem is szeretne ezt. Mivel semmien technológia nem adja meg azt amit az őszinte szeretet tud. Ilyen gondolkodással viszont ilyen palid ha lesz is nem sokáig lesz veled. De a jelenlegi barátoddal sem szakítani kéne. Mivel azzal is csak össze törőd mégjobban. Hanem neked kéne le asnod a lehető legmélyebbre és megváltoznod.
2022. márc. 22. 03:10
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Én 24 éves nő vagyok, és szerintem gáz vagy.

Ne sajnáld tőle ezt a pár hónapot. Mi a f*szért sajnálsz tőle 3 hónap pihenést?

Az a TE BAJOD, hogy amit EDDIG LETETT AZ ASZTALRA, AZ NEKED NEM ELÉG.

Mindenki másnak (a szüleinek, neki, a macskának, a kutyának, mindenkinek rajtad kívül).

A gond veled van.

2022. márc. 22. 08:56
 29/29 anonim ***** válasza:
57%
FÉRFI a kérdező!!!!!! Nőnek adta ki magát!! Olvassátok el miket szólt eddig hozzá!
2022. márc. 22. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!