Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kapcsolatban lévő nők, meddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban lévő nők, meddig mennétek el egy másik férfival, aki nagyon bejön nektek?

Figyelt kérdés

Tehát van egy másik férfi a párodon kívül, aki kívülről-belülről nagyon bejön (és kölcsönös a szimpátia), nagyon jól kijöttök, de nem lehet semmi, mert már több éve párod van.

Ez már több annál, mintsem hogy egyszerűen csak megnézed magadnak. Ha nem lenne párod szívesen együtt lennél vele. Mit csinálsz? Megbámulod magadnak? Fantáziálsz róla gondolatban? Flörtölsz vele? Gondolom ezt már nem mondanád meg a párodnak.

Akár meg is csalnád a párod?

Mi a maximum, ameddig elmennél vele a párod mellett?

2022. márc. 19. 15:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Van férfi akivel bármeddig, de főleg a szexig.
2022. márc. 19. 17:52
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Semeddig. Elköteleztem magam a szerelmem mellett, aki minden szempontból tökéletes számomra. Nem úgy vagyunk együtt, hogy kétségeim vannak, és gyötrődök, hogy jaj nem éltem ki magam. Vannak vonzó, jó pasik persze, de nekem egyik se ér ennyit. Nem bonyolítom, nem hülyítem, és nem flörtölgetek. Voltam már megcsalt fél, undorító egy érzés, ilyen fájdalmat se okoznék senkinek.
2022. márc. 19. 17:53
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgetés max.
2022. márc. 19. 18:23
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Megnézés, akár flörtölés is. Tovább sose mentem. Pedig van hiány a kapcsolatunkban, és ő is lépett már át határt, amradjunk annyiban..

Ja, engem is megnéznek emg velem is flörtölnek helyes férfiak, akár kapcsolatban vannak akár szinglik. És? Tovább azért nem szktam meditálni róluk, ha nagyon vonzó volt az illető, pár napig eszembe volt, esetleg fantáziáltam róla.

Ahogy a férfiak is el szoktak játszani a gondolattal. De ennyi.

(Halkan megjegyzem lábjegyzetben ugyanitt, hogy ha a szexuális életünk rendben lenne, ami egyébként évek óta pocsék, ezt a pár pasit, akihez vonzódtam, se venném ilyen szinten észre.. Max 1-et a 4-ből,de ő más is volt kicsit mint puszta szexuális vonzalom, a többi csak ilyen téren mozgatta meg a fantáziám..)

2022. márc. 19. 18:43
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Velem meg már flörtölt úgy pasi nagyon durván, hogy konkrétan a társaságban volt a csaja. Na akkor most ez mindent elmond az összes ffiről?
2022. márc. 19. 19:21
 16/22 anonim ***** válasza:
50%
Miután a párom a sok éves házasságunkban kimondta, hogy a poliamoria híve, innentől kezdve megfogadtam, hogy többet nem fojtok el semmit magamban… ahhoz túl rövid az élet. A helyén kell kezelni a dolgokat, nem szabad fájdalmat okozni senkinek. A szexuális életünk így is kompromisszum nekem, mert volt sokkal ügyesebb partnerem is. Sok mindenben meg nagyon is összepasszolunk, szövetséget alkotunk.
2022. márc. 19. 19:56
 17/22 A kérdező kommentje:
16: megengeditek egymásnak, hogy mással legyetek?
2022. márc. 19. 20:14
 18/22 A kérdező kommentje:
Valahol azt olvastam, hogy egy nőnek más férfiakkal való flörtölés segíti a párkapcsolatát mert azt a szexuális feszültséget, amiket más férfiakkal gerjesztett, a párjával éli ki, jobban be van indulva.
2022. márc. 19. 20:15
 19/22 anonim ***** válasza:
66%
Ez így van.
2022. márc. 19. 20:25
 20/22 anonim ***** válasza:
28%
Én nem akartam, hogy mással is legyünk. Mondom ezt annak ellenére, hogy van olyan munkatársam, akihez nagyon vonzódom már hónapok óta, de a férjemre és az ő párjára való tekintettel ezt magamba fojtottam idáig. A férjem kompromisszumos megoldást hozott, mert nem akar elveszíteni. Azt mondta, hogy én is kapok szabadságot és ő is addig megy el, ameddig nekem nem bántó. Tehát nyílt lapokkal játszunk.
2022. márc. 19. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!