Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában én vagyok a hajtóerő a kapcsolatban, a másik fékez. Ez miatt megesik hogy elengedem a dolgot, es mindig utolag akarják amit en már nem. Hogy oldjam ezt meg?
Pl kapcsolatok elejém ha mindenr rendben van tervezek, kilátásba helyezem az összeköltözést is stb
A másik rendszerint azt reagálja hogy lassítsunk korai bla bla bla.
Ilyenkor lassitok.
Aztán egy idő mulva már nem is tervezek
Még később már vele nem tervezek
Megesik hogy le is cserélem másik pasira.
Na ilyenkor jut eszukbe az hogy de pedig ő velem tervezett es akart összeköltözni menjek vissza brü hü hű.
Es megint kezdodik
En motiválok. A másik fékez..
Akkor ebbol megint lépni fogok ezek szerint.
Gondoltam esetleg változtathatnék azon hogy mindig ugyanazt éljem meg, de akkor a másikon múlik csak, nem rajtam.
Már elore látom a mostani barátomat is ahogy majd nyivákol hogy nem kapcsolt időben, hogy elveszíthet.
Az a "rohamtempo" nálam 1 év.
Ha 1 év mulva is kilátástalan az összeköltözés az aktuálissal, en szimplán tudomásul veszem hogy a masik nem vesz engem komolyan.
Állandoan szakitas utan kaparnak es akarják lehozni a csillagokat csak. Ugy unom már ezt
Egyszerűen még nem találtad meg az úgymond "igazit".
A megfelelő emberrel gördülékenyen fog menni. Egyébként exeknél általános duma a "hát de én veled terveztem"
Nem szabad ilyesmikről beszélgetni előre, a férfiak zöme ettől elriad. Meg utálják is.
Mindent a maga idejében. Ha minden klappol, és aktuálissá válik az összeköltözés, akkor hozd csak szóba.
És rágják a küszöböt, meg akarnak venni, sírnak rínak könyörögnek.
Lehet kipróbálom a fordított pszichológiát. Azt fogom kántálni, hogy nem akarok összeköltözni, tervezni. Semmit.
5# en szoktam lassítani várni, csak idővel teljesen alábbhagy a motiváciom is, a kedvem is; fokozatosan, az idővel párhuzamban átmegy az egész bennem abba, hogy már nem is akarom.
Ezen a ponton már hiába kapálózik bárki.
#5 Utálják, de csak akkor, ha nem akarnak megmaradni az adott hölgy mellett.
A szerelmes férfi tapasztalataim szerint nagyon könnyen elköteleződik. Nem egy párt ismerek, ahol az előző nővel évekig együtt volt a férfi, mégsem jegyezte el, de nem is vibráld annyira köztük a levegő. Aztán jött egy nő, akivel szemmel láthatóan megvolt köztük a kémia, és 1 éven belül eljegyzés történt.
Én megmondtam az elején a férjemnek, hogy vagy összeköltözik velem x időn belül, elvesz y időn belül, gyerek lesz z időn belül vagy lelépek. Talán segítene, ha kommunikálnád, hogy téged ennyire zavar, hogy nem költöztök össze.
De amúgy egy év után, ha valaki nem akar összeköltözni, az azért furcsa, főleg, ha sorozatban kifogod ezeket az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!