Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ezt is nézni komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ezt is nézni komoly lépés előtt?

Figyelt kérdés

Az zavar benne hogy egyszerűen nem csinál itthon semmit munka után. Hazajön fürdik, eszik meg mobilozik.

Nem úgy mint más aki munka után mondjuk hazáér kifújja magát utána mondjuk felmos, vagy porszívóz vagy rendet tesz a szekrénybe stb. 4éve élünk együtt de szó szerint még munka után nem állt neki mondjuk porszívózni se semmi itthoni teendőnek

Én ezeket munka után megcsinálom, és amint ez kész utána pihenek. Múltkor nekiálltam este 6kor felporszívózni, ő már ekkor rég itthon volt nyugiba tvzett és megkérdezte hogy ilyenkor porszívózol?- mondom igen mert most van időm. Észre se vette h mondjuk a 3ruhát leszedje a szárítóról pl..

Kis lakásban élünk, de hiába hoztam fel neki a témát hogy én ilyen hozzáállással nem vállalok gyereket és nem költözök kertes házba, mert félek mint ahogy itt is, kb itt is a nyakamba szakad minden és utána a gyerek lenne a kibúvó. 34f

2022. márc. 18. 08:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
82%
Igazi hős vagy.
2022. márc. 18. 13:45
 22/23 anonim ***** válasza:
71%
xDDDD
2022. márc. 18. 13:47
 23/23 anonim ***** válasza:
46%
Kommunikálj vele, beszéld meg, hogy ez nem pálya, ezzel nem jut előre a kapcsitok.
2022. márc. 19. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!