Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ezt is nézni komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ezt is nézni komoly lépés előtt?

Figyelt kérdés

Az zavar benne hogy egyszerűen nem csinál itthon semmit munka után. Hazajön fürdik, eszik meg mobilozik.

Nem úgy mint más aki munka után mondjuk hazáér kifújja magát utána mondjuk felmos, vagy porszívóz vagy rendet tesz a szekrénybe stb. 4éve élünk együtt de szó szerint még munka után nem állt neki mondjuk porszívózni se semmi itthoni teendőnek

Én ezeket munka után megcsinálom, és amint ez kész utána pihenek. Múltkor nekiálltam este 6kor felporszívózni, ő már ekkor rég itthon volt nyugiba tvzett és megkérdezte hogy ilyenkor porszívózol?- mondom igen mert most van időm. Észre se vette h mondjuk a 3ruhát leszedje a szárítóról pl..

Kis lakásban élünk, de hiába hoztam fel neki a témát hogy én ilyen hozzáállással nem vállalok gyereket és nem költözök kertes házba, mert félek mint ahogy itt is, kb itt is a nyakamba szakad minden és utána a gyerek lenne a kibúvó. 34f

2022. márc. 18. 08:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
20%
Nem értem, 7#-es miért lett lepontozva. Kérdező, te a nő PÁRJA vagy, nem az anyja. Nem neked kell megnevelned, hogy emelje fel a seggét és csináljon valamit. Ha nem erre lett szocializálódva, akkor veszett ügy. Az ilyen mindig rendetlen marad.
2022. márc. 18. 09:22
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Milyen nagy lépés? Évek óta vergődsz itt ezen. Az volna a nagy lépés, ha végre elhagynád a szerencsétlent, hogy találjon egy normális pasit.
2022. márc. 18. 09:47
 13/23 anonim ***** válasza:
60%
Te nem tudod megcsinálni a háztartási feladatokat, vagy közösen? Nem csak a nőtől kellene elvárni. Te talán lenyírod kéthetente a füvet és megszereled a villanyt, ha kell?
2022. márc. 18. 10:23
 14/23 Laylah ***** válasza:
100%
Én sem állok neki nap végén még takarítani, csak hétvégén (nyilván a mosás, mosogatás nem ide tartozik). És akkor mi van? Semmi. Bolhából elefánt.
2022. márc. 18. 10:27
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Sokan bem takarítanak minden nap, csak hétvégén, vagy ha szükséges (pl kiömlik valami, vagy már kezd látszani). Nem lehet hogy ő is ilyen? Mert nem mindegy hogy mit nem mos föl; a kosztól ragacsos követ, vagy a tegnap felmosott, azóta nem használtat.
2022. márc. 18. 10:30
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Mégis mitől változna meg, ha a seggét is kinyalod?
2022. márc. 18. 10:40
 17/23 A kérdező kommentje:

Nyílván nem mindegy hogy mit nem mos fel.

De mikor az se zavarja hogy mondjuk 2 3 hétig sincs felmosva vagy napokig képes elnézni h a ruha már rég megszáradt de nem szedné le és elnézi h ott van noha kb 2perc és kész lenne mert ilyenkor már rég a fejembe van h ezt mindenképpen meg kell csinálni mert már x ideje elmaradt.

2022. márc. 18. 12:23
 18/23 Laylah ***** válasza:
100%

"De mikor az se zavarja hogy mondjuk 2 3 hétig sincs felmosva"

Ezek szerint téged sem zavar annyira, ha képes vagy elnézni, hogy 2-3 hétig ne legyen felmosva, ugye?

2022. márc. 18. 12:26
 19/23 Laylah ***** válasza:
100%
Nem azt mondom, hogy normális, hogy egyáltalán semmi házimunkát nem végez, ne értsd félre. De te meg a másik véglet vagy. Ezek alapján én a helyedben nem bíznék semmilyen változásban, neki így megfelel. Ha neked nem, akkor szakíts vele és költözzetek szét. Ennyi a történet.
2022. márc. 18. 12:28
 20/23 A kérdező kommentje:
18as egyszer megpróbáltam kivárni h ugyan mennyi ideig bírja elnézni..de aztán megcsináltam..
2022. márc. 18. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!