Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet beszélni a másikkal ha ártatlan egyszerű kérdésre válasz helyett támad?
Nem egy exemmel is van az a jellegű kommunikácio, hogy én mondjuk csak félvállról csak annyit kerdezek hogyhogy rákerestél xy lanyra, vagy miért érdeklődsz xy lány felől a haverodtol?
Nem válaszolnak. Hanem éktelen veszekedésbe kezdenek lequrváznak, 2 órás balhét csinálnak egyetlen ilyenből.
Nem vagyok féltekeny típus, nem arrol van szo hogy az agyukra mennék, mielőtt bárki engem támadna szintén..
Teljesen random ha bevágok egy ilyen hó't ártatlan kérdést, hogy xy miért érdekel, akkor miért változnak hirtelen egy elmebeteg őrültté?
És marad az hogy nincs válasz. Azaz soha nem tudom meg minek keresgeti xy-t, és ugy viselkednek velem ami meg egyenesen szakítóok is lesz. Olyan jelzokkel és támadásokkal illetnek ilyenkor, hogy mindig ezen a ponton tudatosul bennem az hogy a saját barátom nem is szeret valójában es határozottan szakitok magamban. Es ettől a ponttól fokozatosan leépítem az illetőt. Mert ettol a ponttól semmit nem hiszek már el neki. Főleg azt nem, hogy szeretne. Fejen is állhatna se hinném el. De nem is bizonyítják.
Tehát nincs válasz, nincs megnyugtatás sem, de még kiprovokálják a szakítást is.
Egy ártatlan kérdésre mitől lesz vki egy elmebeteg?
Zsák a foltját. Ilyen pasikkal jössz össze, mert ezt élvezed. Manipulálsz és szereted játszani az áldozatot. Tökéletesen tisztában vagy, hogy a kérdésed egyáltalán nem ártatlan, ilyet nem "félvállról" kérdeznek az emberek, hanem mert
1, féltékenyek, gyanítják, hogy a párjuk megcsalja őket. Ez pedig egyáltalán nem olyan dolog amit csak úgy csevegés képen kérdeznek.
2, provokálni, manipulálni akar, bombaként dobja le, amiről tudja, hogy a párja harapni fog rá és lehet veszekedni, aztán játszani az áldozatot.
Szerintem ennyiből simán le lehet szűrni hogy miért érdeklődtek...
Meg ne haragudj, de egy olyan embertől aki lekurváz egy nőt mit vársz? Értelmiségi ide vagy oda, de ez egyébként sem mérvadó, mivel ennyiből is látható az értelmi(ségi) színvonaluk...
2. Nem.
Ha en erdeklodnék z pasi után, en normálisan el tudom mondani miert es mire kell az info.
Nem támadok es ha féltékeny is a masik, sem üvöltöm le a fejét.
Pláne az ilyen xy -ok nem is pálya. (Kulfoldon levő, vagy családos nők akikkel.kaocsolatot se tartunk, sőt random kitalált személy is volt már aki miatt üvöltés meg qrvázás lett belőle)
"en normálisan el tudom mondani miert es mire kell az info"
Most ő hogyan vallja be, hogy a sokadfokú ismerős-ismerősének-ismerőseként feljött ez a bombajó csaj? Meg akarja nézni elölről, hátulról, rákeres a fürdőruhás képeire, esetleg talál olyat is, ami ennél is többet mutat. Mire kell neki ez a (képi) infó? Erre fog rejszolni, amikor legközelebb menstruálsz, vagy épp erre gondolni, amikor ma este szexelni fogtok.
Ezt így bevallhatná neked a párod???? Ebből nem lenne cirkusz?
:-)))
7#Az addig oke is lenne míg hazudnak xy ról mondjuk. Mert nincs képük ilyeneket mondani.
De az már, hogy éktelen veszekedésbe is kezdenek, támadnak, meg jelzőkkel illetnek és 2 órán keresztül is joformán meg nem ölnek?
Ér ennyit egy rejszolós kép?
Vagy ez mi?
Nagyon is féltékeny vagy. Ilyent kérdezel tőle rendszeresen? Én is kiakadnék.
Te gyakran vádaskodsz, majd bizonygatást akarsz kierőszakolni, különben szakítás merül fel benned. Féltékeny vagy és manipulatív is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!