Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rámehet erre a kapcsolatunk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rámehet erre a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

Barátnőm rengeteg családi programba von be engem, ami természetes lenne, viszont nekem ez már sok. A nyár a kedvenc hónapom, és már annyira be van táblázva, hogy még el sem kezdődött, de már most azt várom, hogy véget érjen. Én is létezem, és szeretnék magammal foglalkozni, a barátaimmal, vagy a barátnőmmel kettesben programot szervezni, de egyikre sem lesz idő.

És mondhatjátok, hogy ne menjek el vele, de mire ne menjek el? Az anyja, az apja, a testvére, vagy az ő szülinapjára? Vagy a nyaralásra, amire úgy fizették ki nekünk is a szobát, hogy meg sem kérdeztek? A nyár elejétől a végéig olyan eseményekkel van tele, amire "illik" megjelenni. Barátnőm megértő, és nem rángat magával, de fordítva nekem is furcsa lenne, ha bármelyik programot is lemondaná csak azért, hogy otthon legyen egyedül kicsit. És ez már annyira kezd frusztrálni, hogy barátnőm irányába kezdenek el negatív érzéseim lenni, pedig nagyon szeretem, és minden tökéletes köztünk.

Tudok mit tenni ez ellen? Próbáljam meg elfogadni, vagy ha nem megy, akkor előbb utóbb szakítás lesz a vége?

2022. márc. 16. 22:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nektek kell megbeszélnetek, de olyat tudok most elképzelni, hogy elmész erre az 5 programra velük, de semmi más ilyen családi dolgot ne tervezzen be. Esetleg ha van 2 közeli szülinap, akkor elmész az egyikre és akkor felköszöntöd mindkettőjüket valami aprósággal. Bár ez necces, ha ők komolyan veszik ezeket és mindenki megy, akkor nyomós indok kell a kihagyására. Ha nem csinálnak nagy ügyet a szülinapokból, akkor ez is megoldható.
2022. márc. 16. 22:46
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem indokot keresek, de egy szülinap nem úgy megy, hogy átugrunk egy este. Péntek munka után indulás, vasárnap este haza. Nehogy már én legyek a f*szfej, mert soknak tartom azt, hogy ez megy július elejétől augusztus végéig...
2022. márc. 16. 22:50
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor inkább csak estére menjetek. Miért kell egy nyamvadt szülinapból 3 napos ünnepet csinálni? Ez netto marhaság. Inkább ezt beszéld meg vele.
2022. márc. 16. 22:57
 14/19 A kérdező kommentje:
Azért, mert 3 óra autózás az út
2022. márc. 16. 23:25
 15/19 anonim ***** válasza:
18%
"nyár a kedvenc hónapom" én itt már elengedtem 🤣🤣🤣 jó jő tudom, én is írtam ennél nagyságrendekkel nagyobb baromságot, de túl fárdt vagyok es sok volt a sör is ahhoz, hogy komolyan tudjak foglalkozni a dologgal továbn 🤣🤣🤣
2022. márc. 16. 23:38
 16/19 anonim ***** válasza:
84%

Ha a fél országot át kell utazni, akkor nálam nem lenne opció, hogy minden névnapra, szülinapra elmegyek. Vonják össze a közel levőket és kész. Vagy felőlem ők köszönthetik külön-külön, én meg majd egy alkalommal elmegyek és mindenkit, akinek 1 hónapon belül volt vagy lesz a születés- ill. névnapja, megköszöntöm egyben. Én még azt is hülyeségnek tartom, hogy a barátnőd a saját családjához átutazza a fél országot külön-külön ezek miatt.

Nyaralás. Kapásból fennakadnék azon, hogy nem kérdeztek meg előtte. És ha csak nem valami nagyon szívem csücske hely lenne, akkor valószínűleg nem mennék. Ha előtte kérdeznek meg, akkor sem. Nekem a nyaralás az a párommal kettesben töltött nyaralást jelenti, nem (leendő) anyóssal-apóssal akarnék együtt nyaralni. Kamaszkorom óta a szüleimmel sem nyaralok együtt, pedig szeretem őket. De más generáció vagyunk, másképp akarunk nyaralni és kár volna egymás idegeire mennünk nyaralás alatt.

Kérdező, ordít a leírásodból, hogy barátnőd totál nem tud leszakadni a szüleitől. Nálam ez azonnal bekapcsolná a vészjelzőt a fejemben, szóval nem biztos, hogy ilyen lánnyal képzelném a jövőmet.

2022. márc. 16. 23:59
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

#16 vagyok.

Tényleg a barátnőddel kettesben mentek nyaralni?

Mert én ott zárnám le a kapcsolatot, ha erre nem nyitott, de a szüleivel bezzeg menjünk együtt el.

2022. márc. 17. 00:03
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is az én szüleim vidékiek. De nem várom el a páromtól, hogy minden alkalommal együtt menjünk. Szerintem nem kell állandóan egymás seggében lenni. Simán hazamehetne egyedül is néha a barátnőd.
2022. márc. 17. 06:44
 19/19 anonim ***** válasza:
50%

Nem értem hogy marad a szülinapok meg a nyaralás miatt csak 3 nyári hétvége.

Ilyen esetben én nem mennék el minden eseményre. Igen, ha emiatt kihagyom az unokaöcsi ballagását, vagy a nagynéni aranylakodalmát, akkor sem. A közvetlen családi dolgokra (szülők, max tesók szülinapja) elmennék, a többire nem. Ha kérdezik miért, akkor megmondanám, hogy nekem is családi programom van. De egy felnőtt embernél szerintem nem normális, hogy 17 hétvégéből (május-augusztus) 14-et a családjával tölt. Hacsak nem túlzol erősen, akkor el nem tudom képzelni, mi lehet ez a sok kihagyhatatlan családi banzáj.

2022. márc. 17. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!