Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rámehet erre a kapcsolatunk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rámehet erre a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

Barátnőm rengeteg családi programba von be engem, ami természetes lenne, viszont nekem ez már sok. A nyár a kedvenc hónapom, és már annyira be van táblázva, hogy még el sem kezdődött, de már most azt várom, hogy véget érjen. Én is létezem, és szeretnék magammal foglalkozni, a barátaimmal, vagy a barátnőmmel kettesben programot szervezni, de egyikre sem lesz idő.

És mondhatjátok, hogy ne menjek el vele, de mire ne menjek el? Az anyja, az apja, a testvére, vagy az ő szülinapjára? Vagy a nyaralásra, amire úgy fizették ki nekünk is a szobát, hogy meg sem kérdeztek? A nyár elejétől a végéig olyan eseményekkel van tele, amire "illik" megjelenni. Barátnőm megértő, és nem rángat magával, de fordítva nekem is furcsa lenne, ha bármelyik programot is lemondaná csak azért, hogy otthon legyen egyedül kicsit. És ez már annyira kezd frusztrálni, hogy barátnőm irányába kezdenek el negatív érzéseim lenni, pedig nagyon szeretem, és minden tökéletes köztünk.

Tudok mit tenni ez ellen? Próbáljam meg elfogadni, vagy ha nem megy, akkor előbb utóbb szakítás lesz a vége?

2022. márc. 16. 22:29
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve, hogy minden ilyen programhoz át kell utazni a fél országot.
2022. márc. 16. 22:29
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ebből határozottan lehet komolyabb probléma, ha nem tudtok rá valami megoldást kitalálni. Beszélj vele, mondd el mit érzel, hogy neked ez már sok és zavar, hogy már most ennyire be van táblázva az egész nyár. Keressetek rá együtt megoldást. Teljesen normális, ha szeretnél magadra is időt, a saját dolgaidra.
2022. márc. 16. 22:34
 3/19 A kérdező kommentje:
Ez jól hangzik, de milyen megoldás létezik erre? Az, hogy választhatok melyik szülinapra nem megyek, szegény pedig otthon magyarázkodhat.
2022. márc. 16. 22:35
 4/19 anonim ***** válasza:
77%

Komolyan bzdmeg 3 szulinap+ egy nyaralas nem fér bele???

👏👏👏

2022. márc. 16. 22:40
 5/19 anonim ***** válasza:
77%
Annyit tennék, hogy beszélnék a párommal hogy kicsit lassítson és menjetek el kettesben valami jó kis romantikus helyre és nem kell a fél világot átutazni miatta. Nem vagytok azonos hullámhosszon, a párod pörgősebb te pedig nyugalomra vágysz. Megkérdezhetem hány évesek vagytok?
2022. márc. 16. 22:42
 6/19 anonim ***** válasza:
74%

3 szülinapot és egy nyaralást írtál. A nyár 3 hónapból áll.

Mi van a többi nappal?

2022. márc. 16. 22:43
 7/19 A kérdező kommentje:
Olvasni tudsz?
2022. márc. 16. 22:43
 8/19 anonim ***** válasza:
58%

5 vagyok....

Egy nőnél egyébként teljesen természetes hogy mindent megtervez 2-3 hónappal előre, mi férfiak kicsit lazábban kezeljük mindezt, hangulatfüggő mihez vagy kihez van kedvünk.

2022. márc. 16. 22:44
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem írom le mindet, mert nem szeretnék beazonosítható lenni. De kb 3-4 hétvége van a nyárból, ami nem az ő családjára megy el, és még az enyémmel is kéne lenni. Magammal mikor foglalkozom?
2022. márc. 16. 22:44
 10/19 anonim ***** válasza:
34%
Egész évben ott van a lehetőséged ki venni szabadságot vagy valamit ki találni, hogy miért legyél csak vele kettesben még is az év ennek szakaszában aktívan vesz részt a családja életében. Mások is meg tudták oldani akkor neked miért nem megy? Mert lehet tudat alatt indokot akarsz arra miért legyen vége azért nem tudod mit kezdj vele...
2022. márc. 16. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!