Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek melyik becézgetés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik becézgetés gáz a lentiek közül (én így hívom a barátnőm)?

Figyelt kérdés
Kicsi babám, édesem, édes, drágám, cicám.
2010. szept. 13. 16:42
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
babyke, a jó szöveg!
2010. szept. 19. 19:38
 22/31 anonim ***** válasza:

Engem is cicának hív a barátom, és én nagyon szeretem, nekem ez a becézés tetszik a legjobban!!!

Nem értem mi a bajotok vele!!!!???

Miért lenne ribancos??

Ja és nem vok már gyerek...23 éves vok

2010. szept. 19. 19:42
 23/31 anonim ***** válasza:
Ezek közül mindegyik aranyos szerintem :) Ha kedvesen mondod biztos bármelyiknek örülne. Engem egyébként legtöbbsör Kincsemnek, Kicsimnek, Csibémnek, vagy Picimnek hív :)
2010. szept. 19. 19:56
 24/31 anonim ***** válasza:
nekem a kicsi babám tetszik, és pont a népies jellege miatt, manapság viszonylag kevesen mondanak ilyesmit a párjuknak. Nekem például azt szokta mondani a barátom, hogy kis madaram vagy bébibogyó, én meg neki azt hogy szexháziállatom:D(szex és new york után szabadon:))
2010. szept. 19. 19:58
 25/31 anonim ***** válasza:
joaz mind. mikor rámjön az ötperc simán hívom így haveromat xD
2010. szept. 19. 19:58
 26/31 anonim ***** válasza:
nyuszifül =)
2010. szept. 19. 20:04
 27/31 anonim ***** válasza:
muc-muc puncicus
2010. szept. 19. 20:04
 28/31 anonim ***** válasza:
Szerintem is szép a cicám, pedig én egyáltalán nem vagyok az a lányos lány, mégis így hív a barátom. Meg úgy szokott, hogy nyomi meg torzulány meg baba meg kicsim meg egyetlenem meg punis meg cil meg mül.
2010. szept. 19. 20:10
 29/31 anonim ***** válasza:
Sztem a cicám. Nekem akkor szokták mondani ha buliban vagyunk és odajön egy srác és meg akar húzni. A drágám meg olyan szappanoperás... Babám meg édesem azok sztem jók (:
2010. szept. 19. 21:08
 30/31 anonim ***** válasza:

A puncicát néha használom én is, a Malacos meg jó!

:)

2010. szept. 19. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!