Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Veszekedés után ti szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszekedés után ti szoktatok távolságot adni a másiknak? Különalvás?

Figyelt kérdés
2022. márc. 16. 19:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Utálnék úgy elaludni, inkább megbeszéljük,vagy szüneteljük addig.
2022. márc. 16. 19:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha igényli adnék, viszont nálunk soha nem szoktak olyan viták lenni, amit nem tudunk rendezni, és valaki még a közelébe sem hajlandó menni a másiknak.

Szerintem ez a vég kezdete!

2022. márc. 16. 19:53
 3/10 anonim ***** válasza:
41%
Mi szoktunk így csinálni. Olyankor le kell higgadni. 😀
2022. márc. 16. 20:01
 4/10 harebell ***** válasza:
100%
Nem, nálunk van egy ilyen "szabály", hogy nem fekszünk le haraggal. Ha nem sikerül estig rendezni a konfliktust vagy félreértést, akkor annyit rögzítünk, hogy mindketten szeretnénk megoldást találni, de eltesszük a dolgot másnapra.
2022. márc. 16. 20:32
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
Nekem vót olyan nemrég, hogy ugyan meg beszeltunk egy adott dolgot, de utána nem tudtam teljesen elengedni és szükség volt meg arra, hogy magamban lerendezzem, úgyhogy azert 1-2 napig magamban voltam. Azóta viszont minden rendben ☺️
2022. márc. 16. 21:21
 6/10 anonim ***** válasza:
62%
Én nem veszekszem.
2022. márc. 16. 21:40
 7/10 anonim ***** válasza:
69%
Én igen, de a párom úgy sem hagyja ha 1 szobában vagyunk. Ha tehetem ilyenkor elmegyek otthonról és kiszellőztetem az agyam, volt már rá precedens hogy anyáméknál aludtam. Ritkán tud felbosszantani, de akkor nagyon és hiába kérem hagyja abba csak mondja és mondja..... Szerintem ez tiszteletlenség a másik féllel szemben még akkor is ha éppen igaza van, nem tud leállni. Ami furcsa hogy ez kb 10év kapcsolat után jött elő, addig nem volt rá precedens.
2022. márc. 16. 22:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon ritkán jutunk el idáig, és általában ki is békülünk így, mert mindketten magunkat akarjuk száműzni a kanapéra, és nem a másikat. Volt már olyan, hogy ezt olyan szintig vittük, hogy mindketten duzzogva a kanapén aludtunk, "te alszol az ágyon, ez a te lakásod, nem, te alszol bent, nem fogok férfiként az ágyban terpeszkedni, amíg te kint vagy" a végén mindketten kint nyomorogtunk, háttal egymásnak. De nem adtuk meg magunkat a másiknak.

De jobb alvás előtt kibékülni, nagyon utálok haragban lefeküdni.

2022. márc. 17. 12:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
#8 ez komolyan aranyos :D
2022. márc. 17. 12:41
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nálunk pl. kifejezetten "szabály", hogy soha nem fekszünk le haraggal.

Ha valamin összevitatkozunk, akkor pár percig duzzogunk majd utána megbeszéljük. (Ha kell, emiatt tovább maradunk ébren.)

2022. márc. 17. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!