Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tul nagy elvaras ez? Tenyleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tul nagy elvaras ez? Tenyleg ennyire sokat kerek?

Figyelt kérdés

Mondtam mar tobbszor a baratomnak,ha kulon megy bulizni, akkor legalabb egyszer adjon eletjelet magarol. Annyi is eleg,hogy minden ok, nem kell irogatnia mikor a haverjaival van, de ennyit elvarnek. Este 8 ota nem irt semmit, fogalmam sincs mi van vele. Elvileg ivos este volt, tehat biztos,hogy nem maradt jozan..

Tenyleg nagy elvaras ez? Eszebe sem jutok ilyenkor..

Most megint kezdjek el neki errol kiseloadast tartani vagy hagyjam,mert egy hisztis p leszek?

2022. márc. 14. 08:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%
Ha nem rendszeresen ír, vagy nem akkor, mikor hazáért (annak látom értelmét), akkor mi értelme? Írt éjfélkor, majd hajnali kettőkor hazafelé megkéselik. Semmivel nem vagy előrébb attól, hogy éjfélkor még minden rendben volt.
2022. márc. 14. 09:49
 12/16 anonim ***** válasza:
70%
Én amióta ismerem a páromat nem töltöttünk két óránál több időt anélkül, hogy egyikünk dobna egy üzit legalább. De nálunk ezt mindketten szeretjük és igényeljük is. Ha a te párod nem ilyen típus, akkor meg kell találnotok az egyensúlyt a kettőtök igényei közt félúton.
2022. márc. 14. 09:53
 13/16 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem sem nagy kérés. Ha mi külön töltünk időt, mindig írunk a másiknak akár többször is pl minden ok, valamit gyorsan elmesélünk, mikorra vagyunk várhatóak stb. Ezek a műveletek tényleg maximum 1 percesek. Nálunk ez magától jött, senki nem kérte külön, de ha te külön kéred, ő meg csak azért is nem teszi meg, az elég gáz
2022. márc. 14. 11:17
 14/16 anonim ***** válasza:
77%

Ez nem irányítás márnia, meg ilyesmi.

Ha az ember szereti a másikat, akkor szeretné tudni, hogy jól van és azt IS szeretné tudni, hogy gondol-e rá a másik... tehát ahogy a szerelem azt hjelenti, hogy hiányzik, ha nincs ott, azt is jelenti, hogy hiányzik a kedvessége, például egy üzenetként. Semmi baj azzal, ha az ember szeretné érezni, hogy szeretik, hogy gondol rá a párja.

Ettől nem haverok, hanem több az érzelem, ettől többek, ettől pár.

2022. márc. 14. 11:44
 15/16 anonim ***** válasza:
18%
Nekem ez sok lenne, pedig nő vagyok. Nyilván jól van, gondolom nem egyedül ment, meg nem a harlemban iszik.
2022. márc. 14. 12:32
 16/16 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem tul nagy elvaras, igen, DE engem az idegesitene, ha azt mondja, "jo, megigerem, hogy irok", aztan nem ir. Akkor mondja inkabb, hogy "sajnalom dragam, de nem vagyok ovodas, hogy ennyire aggodni kelljen ertem, majd holnap beszelunk". Akkor legalabb dolgozhatok magamon es az elvarasaimon addig.
2022. márc. 14. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!