Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnöm munkatársa miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnöm munkatársa miért akar engem minden összejövetelükre, miért “üldöz”? Mit akar?

Figyelt kérdés

Kétszer találkoztunk a csajjal. Egyszer mentem a barátnömért a munkahelyére és ott “kellett” vele beszélgetni egy kicsit, egyszer meg egy közös baráti ebéden sokan másokkal. Akkor is odaült hozzánk végig, meg nevetgélt a vicceimen, amikor nem is vagyok vicces és általában az a poén, hogy hagyjam már abba. Barátnömmel aztán megbeszéltük, hogy neki kell az énidö, amikor nem vagyunk együtt, így ne menjünk egymás baráti társaságába. Ez majdnem 1 éve volt, de az a csaj azóta is olyanokat mondogat, hogy “azt hittem jön a Dani is, kár hogy nem jött a Dani, hogy van a Dani, hívd el legközelebb”. És ezt mindig eljátsza. Elpusztult a kutyám 12 évesen, amit a párom egy munkahelyi másik csajnak mesélt csak el. Az persze pletykált és visszahallottuk, hogy az a csaj mindenkinek arról beszélt napokig (!) hogy én hogyan érezhetem magam, szegény Dani, remélem jobban van, biztos sokat sír. Aztán kérdezgetett mindenkit, hogy mit tudnak.

A furcsa az egészben, hogy egy kifejezetten nagyon csinos, régebben valódi modellként is dolgozó nöröl van szó (27 éves, én 32, a párom is 32). Nem jelöltem vissza sehol, nem akarok töle semmit. Miért van szüksége egy ilyen nönek, hogy egy boldog párkapcsolatban élö egyébként átlagos pasi után szaladjon? Mit akar ezzel? Esküszöm, hogy nem flörtöltem vele, nem tettem kétértelmü megjegyzést! Söt, azt hittem neki valami modell pasija van, ha ilyen körökben volt, utána tudtam meg, hogy rég nincs senkije. Állítása szerint azért mert túl magas (180 cm). Nagyon kellemetlen ez az egész nekem, fogalmam sincs hogyan lehetne leállítani! Mivel ilyen csinos a csaj, alapnak veszi mindenki, hogy egy férfi se áll ellen neki. Már pletykálják hogy van köztünk valami, a csaj meg sejtelmeskedik, olyanokat mond hogy “erröl nem nyilatkozom”. Szerintem bolond, valószínüleg ezért nincs senkije. Képzelem milyen lehet vele egy párkapcsolat, ha a semmire így odavan értem.

Mit lehet tenni egy ilyennel? Barátnöm már beszélt vele, elmagyarázta neki, hogy milyen boldogok vagyunk, most tervezünk közös lakást venni. De a csaj mindenkinek azt mondja, hogy én nem vagyok boldog, sakkban vagyok tartva, ö látja. Már a párom lassan meg fogja verni kb annyira nem tud vele mit kezdeni. Ezt akarom elkerülni! Én mit tudnék tennu? Félek hogyha találkozni hívnám, hogy leállítsam, csak olaj lenne a tüzre. Az az ötletem, hogy a barátnöm váltson munkahelyet és szakítsa meg a kapcsolatot a munkahelyi haverokkal. Ez az örült nö meg szerencsére nem tudja hol fogunk lakni, meg más se. Egyébként ha nem lennék párkapcsolatban, akkor sem állnék össze a csajjal, egyrészt magasabb nálam 5 centivel, másrészt hülyeségekröl beszélt mindig mindenkinek. Pl celebek, filmek, sorozatok. Ezek engem nem érdekelnek cseppet sem!

2022. márc. 14. 08:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen negligálni kell a csajt minden szempontból. Mind fizikailag, mind tudatilag. Hadd mondjon amit akar, nem kell vele foglalkozni. Mintha levegő lenne. A párodnak is ezt javaslom. Ha ennek ellenére is zaklat, akkor sajnos nem lesz elkerülhető egy kissé kínosabb beszélgetés vele, aminek az a lényege, hogy megkéred, hogy hagyjon titeket békén. A miértekre szerintem nem érdemes időt pazarolni. Pszichés problémákkal küzd, az biztos, de ezt nem te fogod megoldani.
2022. márc. 14. 09:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem lebecsülve a vonzerődet, szerintem ez a viselkedés inkább a barátnődnek szól, mint neked, ebben a játszmában eszköz vagy valószínűleg és nem az elérendő cél.

Annyit már sikerként bekönyvelhet, hogy téma lett otthon, bekerült az intim térbe, úgy bomlasztja a kapcsolatot, illetve a munkahelyen is tudja bántani ezzel a párod.

Támogasd a barátnőd, ahogy tudod, ez elsősorban az ő küzdelmének tűnik.

2022. márc. 14. 09:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, valószínűleg azért van annyira rad akadva mert úgy érzi, hogy ő jobb no, mint a párod és nem érti, hogy ezt te miért nem veszed észre. Pontosan az zavarja szerintem, hogy jól meg vagytok, ő meg annak ellene, hogy ennyire “csodalatos”, hosszú ideje egyedül van. Így az egoja miatt be akarja magának bizonyítani, hogy el tud szedni a párod mellől.

Az ilyenek nem értenek a szóból, lehet jót is tenne neki egy ébresztő jellegű pofon a baratnod részéről 🤣

2022. márc. 14. 11:17
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi! Nem gondolom, hogy lenne bármilyen vonzeröm, így kb erre gondoltam én is, hogy bizonyítani akar valamit ezzel. Hogy ö ezt is megteheti mert olyan szép. Egyébként a barátnömmel ilyen irigységi kapcsolatban vannak. A párom nem mondja, de látom, hogy irigyli a külsejét, a csaj meg akkor valószínüleg a kapcsolatunkat irigyli. Hülyén hangzik, de nem vagyok egy hú de jó pasi, viszont minden eddigi párom és nöismerösöm nagyon pozitívan beszél rólam, még tényleg az exek is.

Gondoltam, hogy kicsit erösebb hangon elmagyarázom a csajnak a dolgot, de nem akarok vele kettesben maradni, mert még kitalálja, hogy bántalmaztam vagy megeröszakoltam. A filmekben az ilyen örült nök ezt csinálják meg itthon is volt már erre sajnos példa.

2022. márc. 14. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!