Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk titeket nem zavar ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk titeket nem zavar ha a parotok mas pasikat nez meg akar eloben akar neten?

Figyelt kérdés
Mindenfele kerdes volt mostansag a temaban, de a fiukat meg nem kerdezte meg szerintem senki.
2022. márc. 4. 11:34
A kérdező szavazást indított:
Nem zavar
Zavar
15 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
30%
Hűséges legyen, ne vak. Az hogy mit néz meg az engem nem érdekel, én is megnézem ha valami nagyon jó nő megy el mellettem. Emellett hűségesek vagyunk mindketten, és amíg ez mrgvan addig nincs gond.
2022. márc. 4. 12:55
 2/3 anonim ***** válasza:
32%

Ahogy én is megnézem a jó nőket, tőle sem venném rossz néven.

Nálam a párkapcsolat az nem egyenlő a gondolatrendőrséggel.

2022. márc. 4. 13:13
 3/3 BeefEater ***** válasza:
47%
Nem. Azt sem bánom, ha felhívja rá a figyelmemet, hogy neki mi tetszik rajta, ha olyan, akkor akár figyelembe is veszem ha tudom.
2022. márc. 4. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!