Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar ha a párotok más nőkkel beszélget?
Ha csak barátilag közeledik az a lány, akkor nem zavar, de ha jeleket ad a barátomnak, hogy többet szeretne, akkor nagyon idegesít a dolog.
Bízom benne és tudom, hogy nem csal meg, inkabb egy kicsit megalázónak érzem, hogy ilyen
könnyen kapható nőkkel beszélget mellettem. Nem értem, hogy ha egy lány többet akar tőle, akkor miert beszélget vele? Miért nem mondja meg neki, hogy barátnője van és nem szeretne tőle semmi? Szerinte ennek nincs jelentősége, de engem bánt a dolog.
Az exem is "barátilag" levelezett titokban a hátam mögött... Rendes levél. Úgy derült ki, hogy feltűnt hogy mennyire tudja a posta költséget. Rákérdeztem, hogy mióta tudja ennyi a bélyeg árát? Erre benyögte. Hozzá teszem sosem mutatott meg egy levelet sem hogy mit beszéltek. Egyértelmű volt, hogy nem baráti csevej lehetett.
Nekem semmi jó tapasztalatom a lány barátokkal. A férjemnek meg tetszett egy kettő a barátai közül régen. Szóval nem viseltem volna el ha 2 szót is váltott volna vele úgy, hogy tudom bejön neki a csaj, de állítja barátok. Nem hittem neki akkor sem az ő barátságról, ami csak azért volt, mert nem jött vele össze a csaj...
Én is beszélek fiúkkal munkában, elhülyülök velük, de nem üzengetünk. Aki üzenget nekem volt kolléga, az egy felnőtt testbe zárt agyilag gyerek, igazi ártalmatlan de kedvelem őt, elfogadtam őt ilyennek. Én barmikor megmutatom amit ír nekem, mert abba még értelem sincs legtöbbször és képes hajnalban is írni amikor eszébe jut valami. De nem csak nekem ír, ír a többi kollégának is...
Szerintem jogosan zavar!
Ha csak nem egy sok éves barátság van köztük vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!