Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha a barátomnak a volt barátnője szíveket küld facebookon?
Rákérdezni a párodtól,hogy :-minek hívogat az exed? -Miről beszélgettek ha szabad tudni?
valamint én is felkeresném a csajt,hogy mi a kínja? unatkozik talán? menjen kapáljon inkább...
sztem mond el a barátodnak h téged zavar és h állítsa le a mocskos ribit... :D
persze ezt ne igy... :)))
megértelek 100%osan igazad van!!
Rendőrség áhh ilyen piti ügyben...
Cserélje le a párod a telefonszámát,lehet csak előtted nyomja ki a telefont,egyébként meg lehet,hogy beszélnek ők,azért nem veszi a lapot a csaj.
Figyelj!
A barátodnak mondd meg téged nagyon zavar,cserélje le a sim kártyáját vagy beszéljen vele,mert ez így neked nem jó,ha nem tesz semmit,akkor sunyizik"...
Szerintem ha legközelebb hív mondja neki a barátod ezeket: ronda vagy buta és szánalmas, sose szerettelek, egy rakás fos voltál az ágyban, szarul szoptál, kicsi a melled/dagadt vagy/nagy a segged és még szégyelltelek is.
ettől szerintem úgy padlót fog, hogy még a pasid számát is kitörli a telefonjából.
ha ez se hat, már nincs ötletem.
Facebookon tudja blokkolni a csajt (hogy ne kapja meg az általa küldött üzeneteket/szíveket, semmit).
Ha kitörli az ex számát, azzal nem sokat ér, én pl. "egyedi csengőhangot" állítottam be: néma maradt a telfon, ha az ex keresett.
Ja, a blokkolás:
Felső menü, jobb oldalon Profilom
Adatvédelmi beállítások
Alul középen Tiltólisták
Az is megoldható, hogy a csaj ne lássa, amit a barátod ír/megoszt Facebookon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!