Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Van barátnőm, de úgy érzem, hogy beleszerettem az egyik legjobb barátnőjébe és én sem vagyok közömbös számára! A barátnőmmel nem teljesen jó a viszonyunk, sőt.
Idősebb? Igen. Komolyabb? Akkor miért érzed úgy, hogy két nőt szeretsz? Illetve pontosítok, ha ez így nem igaz: Miért nem tudsz mit kezdeni ezzel a dologgal annyira, hogy idejössz megkérdezni? Azokat a felnőtt embereket sem tartom érettnek, akik szintén két ember közt lavíroznak, ahelyett hogy egy mellett állnának ki.
Kérlek a koromon kívül mást is hozz fel, hogy szerinted miért nincs igazam.
2 nőt szeretek?? Szeretet és szerelem között van különbség, de ezek szerint, te ezt nem tudtad eddig!
Miért nem tudok vele mit kezdeni? Mondjuk azért mert az 1ik legjobb barátnője és a barátnőm teljesen kikészülne ha ott hagynám, pláne ha a barátnőjéért! Korodon kívül mást: elég az, hogy "nekem estél" úgy, hogy előtte nem kérdeztél semmit, ez a tapasztalatlanság jele!!
De nem akarok veled vitatkozni! Miért jöttem ide a kérdésemmel? Mert ez 1 ilyen oldal és ha neked nem tetszik, hogy feltettem 1 ilyen kérdést, akkor nem kell válaszolni! Ilyen egyszerű!
Életkornak legyen annyi elég, hogy 20-on túl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!