Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nem kéne, hogy zavarjon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem kéne, hogy zavarjon?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyok együtt a barátnőmmel, de a lakásánál az ajtón meg a postaládán még mindig kint van a volt férje neve is az övé mellett. Azt mondja, nem akar ezzel foglalkozni, és ez nem jelent semmit. Pedig nem lenne nehéz leszedni, mindkét esetben csak egy papírlapot kellene cserélni. A volt férjével már egy éve nincsenek együtt, és nem megy oda semmi levele, szóval praktikus oka sincs. Szerinte gyerekes vagyok, ha ezen kiakadok.
2022. márc. 7. 11:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs rá szükség, hogy kint legyen a neve és neked fontos, hogy eltűnjön akkor nem kéne visszakozni. Ennek szimbolikus jelentősége is van, hisz egy életszakasz már lezárult.
2022. márc. 7. 11:15
 2/15 anonim ***** válasza:
80%
Engem is zavarna. Nem lehet, hogy még nincs túl a váláson?
2022. márc. 7. 11:16
 3/15 anonim ***** válasza:
56%

Én meg kamunevet tettem ki a postaládámra mert olyan a tarsasház hogy egymas ládájába nyúlkálnak meg stb.

A párom mai napig azt sem tudja melyik az én postaládám, annyira érdekli :D

2022. márc. 7. 11:20
 4/15 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem itt a nőnek a kiakadás nem tetszett, ahogy esetleg reagáltál a helyzetre. Megértem, hogy rosszul esik, fordított esetben engem is bántana.

Azt látom a környezetemben, hogy idő kell az elvált feleknek az érzéseik rendezésére. Sokszor évek is, hogy rendezzék madukat a dolgaikat. Utána állnak készen teljesen. És akkor leszedi a táblát.

2022. márc. 7. 11:25
 5/15 anonim ***** válasza:
74%
Engem is zavarna. Az exférj pont azért ex, mert már nem vele van együtt, nem vele él. Elhiszem, hogy teljes mértékben túl van rajta, ennek ellenére eléggé zavaró egy olyan jel, ami olyat sugall, mintha még mindig az exférjjel lakna. Ilyen erővel fotókat is rakhatna ki az exéről, aztán vonogathatná a vállát, hogy "de hát ez nem jelent semmit".
2022. márc. 7. 11:28
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

"Azt látom a környezetemben, hogy idő kell az elvált feleknek az érzéseik rendezésére. Sokszor évek is, hogy rendezzék madukat a dolgaikat. Utána állnak készen teljesen. És akkor leszedi a táblát."

Akkor mi a túrónak van fél éve kapcsolatban? Először lerendezed az érzéseidet, és csak utána vágsz bele újabb kapcsolatba, ez alapszabály.

2022. márc. 7. 11:29
 7/15 anonim ***** válasza:
37%
Biztonsági szempontból jó ötlet, ha nem kötik a világ tudtára, hogy egyedülálló nő lakik a lakásban.
2022. márc. 7. 11:33
 8/15 anonim ***** válasza:
74%

Igen 6-os, teljesen igazad van. Viszont erre a kérdezőnek kell rájönnie. Miért is van olyan nővel kapcsolatban, aki még nem rendezte a dolgait minden téren.

Ha megvan a válasza rá, lesz megoldás is.

Abban is igazad van, hogy ez alapszabály. Az nekem, az neked, de nem mindenkinek. Nézd csak meg az itteni kérdéseket.

2022. márc. 7. 11:40
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

"Biztonsági szempontból jó ötlet, ha nem kötik a világ tudtára, hogy egyedülálló nő lakik a lakásban."

Én is ismerek ilyet. Ez esetben viszont az lenne a minimum, hogy (félreértések és bántódások elkerülendő) ezt mihamarabb mondod az új párodnak, nem pedig gyerekességgel vádolod, amikor előhozakodik azzal, hogy őt ez zavarja.

2022. márc. 7. 11:44
 10/15 anonim ***** válasza:
54%
A barátnődnek mi nem tetszik a te lakásodban?
2022. márc. 7. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!