Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek igaza van a páromnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaza van a páromnak?

Figyelt kérdés
Nyáron nagy csapattal mennénk Horvátországba, 7en vagyunk eddig, és mondta a párom, hogy kellenének még valakik. Beközölte, hogy mi lenne ha jönnének Ádámék. Na most Ádámékról tudni kell, hogy Ádám rendes srác, de a barátnőjét ki nem állhatom. Tavaly eljottek parom szülinapjára közel 100 km-rol hogy itt alszanak majd a lány mindenféle köszöntés nélkül behisztizett 1 óra után es az Ádámnak haza kellett vezetnie. Azota nem is talalkoztunk vdluk, igazából Adam is szokoevente egyszer keresi a páromat tehát nem is ertem ez hogy jott neki. Mondtam a paromnak, hogy felejtse el mert fura a lany nagyon, es lecseszett hogy miert nem tudok alkalmazkodni meg hogy mas orulhetne ha eljohetne Horvátországba meg ilyenek. Rosszul esik. Csak olyannal megyek nyaralni akiket szeretek meg bírok nem?

2022. márc. 6. 21:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
7. Ez esetben így járt, ha szingli lennél és egy helyes pasi a pelenkás gyerekét is vinné azt gondozhatnád kelhetnél fel hajnalba belemennél? Én fiatalként nem nevelném más gyerekét ha már sajátom nincs. Így hát lehet hogy valaki jó barát, de ha jön hozzá egy harmadik személy azt nem vagy köteles elviselni.
2022. márc. 6. 22:11
 12/18 anonim ***** válasza:
45%

Egyetértek 11-essel.

Amúgy Ádám mit eszik évek óta egy ilyen hisztis libán? Ha rájönne, hogy adott esetben a barátnője miatt nem hívják a haverjai közös nyaralásra, talán elgondolkodna...

2022. márc. 6. 22:15
 13/18 A kérdező kommentje:
10es! Mondtam neki, azt mondta hogy ok se jonnek, de en is maradok itthon :)
2022. márc. 6. 22:16
 14/18 A kérdező kommentje:
12 fogalmam sincs. Most jegyezte el 5 év után
2022. márc. 6. 22:17
 15/18 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem igaza van, a közös hangot kell keresni, különösen, hogy direktben nem ártott nektek, nem volt felétek rosszindulatú. A párod menyasszonyáról van szó, aki még régebb óta is része a barát életének, mint te a párodnak, biztos nem állnék le hisztizni és drámázni a helyedben, hogy ha ő jön, akkor én nem, és azt is megértem, ha a párod sem kultiválja ezt a hozzáállást.

Ugyanakkor hozzátenném, hogy nálunk is van egy hasonló probléma, a párom egyik barátjának párja hisztis, nem igazán szereti senki (és még a saját párja is elismeri, hogy problémás). Amennyire tudom rajtam kívül az ötfős társaságból mindenki ellenezte, hogy jöjjön és ezt szóvá is tette. Tehát egy olyan nézetre mint az enyém jutott négy olyan, mint a tied. Mondjuk azt nem tudom ahhoz mit szóltak volna, ha csak én problémázok rajta, miközben ők elfogadják..

2022. márc. 6. 22:39
 16/18 anonim ***** válasza:
54%

"a lány mindenféle köszöntés nélkül behisztizett 1 óra után es az Ádámnak haza kellett vezetnie."

Meg is érdemlik egymást

2022. márc. 7. 00:29
 17/18 anonim ***** válasza:
67%
Neked is jofej párod van :D lehet, hogy adameknal a csaj az idióta, de hogy a te pasid se százas, az is biztos 🤣 egyébként ki ő, hogy azt mondja, te nem mehetsz, az apad ? Ilyen parancsolgató meg utasítgató párom lenne, úgy kidobnam mint macskát szrni.
2022. márc. 7. 06:21
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek 17-essel.

Viccesen mondhatnám, hogy neked kéne Ádámmal lenned, a párod meg legyen boldog a hisztis libával. :-)))

Egy közös nyaralásnál nekem alapvető lenne, hogy azt hívjuk, akit mindketten szívesen látunk. Mégis, miféle szerelem az, ahol a másik elhívná azt, akivel te nem érzed jól magad? És azt meg mindketten jól látjátok, hogy ha Ádámot hívjátok, akkor vele együtt hívjátok a párját is.

Szóval a párod finoman szólva is elég autokratikus ember. Gondolkodj el azon, hogy milyen lenne egy életet végigélni olyan emberrel, akit ennyire nem érdekel, hogy te kinek a társaságában érzed jól magad. És itt nem arról van szó, hogy karácsonykor bírjál ki egy ebédet az anyósodnál, akkor is, ha nem kedveled.

2022. márc. 7. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!