Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaza van a páromnak?
Egyetértek 11-essel.
Amúgy Ádám mit eszik évek óta egy ilyen hisztis libán? Ha rájönne, hogy adott esetben a barátnője miatt nem hívják a haverjai közös nyaralásra, talán elgondolkodna...
Szerintem igaza van, a közös hangot kell keresni, különösen, hogy direktben nem ártott nektek, nem volt felétek rosszindulatú. A párod menyasszonyáról van szó, aki még régebb óta is része a barát életének, mint te a párodnak, biztos nem állnék le hisztizni és drámázni a helyedben, hogy ha ő jön, akkor én nem, és azt is megértem, ha a párod sem kultiválja ezt a hozzáállást.
Ugyanakkor hozzátenném, hogy nálunk is van egy hasonló probléma, a párom egyik barátjának párja hisztis, nem igazán szereti senki (és még a saját párja is elismeri, hogy problémás). Amennyire tudom rajtam kívül az ötfős társaságból mindenki ellenezte, hogy jöjjön és ezt szóvá is tette. Tehát egy olyan nézetre mint az enyém jutott négy olyan, mint a tied. Mondjuk azt nem tudom ahhoz mit szóltak volna, ha csak én problémázok rajta, miközben ők elfogadják..
"a lány mindenféle köszöntés nélkül behisztizett 1 óra után es az Ádámnak haza kellett vezetnie."
Meg is érdemlik egymást
Egyetértek 17-essel.
Viccesen mondhatnám, hogy neked kéne Ádámmal lenned, a párod meg legyen boldog a hisztis libával. :-)))
Egy közös nyaralásnál nekem alapvető lenne, hogy azt hívjuk, akit mindketten szívesen látunk. Mégis, miféle szerelem az, ahol a másik elhívná azt, akivel te nem érzed jól magad? És azt meg mindketten jól látjátok, hogy ha Ádámot hívjátok, akkor vele együtt hívjátok a párját is.
Szóval a párod finoman szólva is elég autokratikus ember. Gondolkodj el azon, hogy milyen lenne egy életet végigélni olyan emberrel, akit ennyire nem érdekel, hogy te kinek a társaságában érzed jól magad. És itt nem arról van szó, hogy karácsonykor bírjál ki egy ebédet az anyósodnál, akkor is, ha nem kedveled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!