Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Egy esetleges szakítá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Egy esetleges szakítás után új barátnő?

Figyelt kérdés
Férfiak, akik kapcsolatban vannak:Nem szoktatok arra gondolni, hogy egy esetleges szakítás után mikor lenne újra barátnőtök? Hisz mind tudjuk, nem egyszerű manapság ismerkedni, sem élőben, sem Interneten... Nem ír vissza stb.
2022. márc. 4. 18:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
15%
Mondjuk még mindig nem kapcsolatban lévő férfira kellene várni.. Férfi többlet van és te még is foglalt emberre vágysz..wtf logic!
2022. márc. 17. 21:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Ideje lenni szakítanod. Akkor felszabadulna egy csomó időd és energiád, hogy mást keress.
2022. márc. 18. 10:28
 13/15 anonim ***** válasza:
A világ legegyszerűbb dolga a csajozás! Sírjál máshol! Kéne már egy szerencselenluzervagyok hu ezeknek!
2022. márc. 18. 19:14
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ismerkedni lehet, kérdés hogy akarok -e.

Egy éjszakás kaland ha az ember ki van mint a kutya az más. Azt még aznap lehet abszolválni.

Tartós barátnőt, komolyat. Az nagyon más. Nekem idő kell hogy új barátnőm legyen. Nekem le kell ülepedjen az előző. Inkább években mérem mint hónapokban. Nem vagyok kapcsolat függő. Elvagyok egyedül is. Családod nagyon szeretnék, de nem minden áron. Most épp parlagon vagyok, de éppen pihenő időszakban.

Tudom van akinek már az új aktív amikor a régit kivezeti. Nekem néha egy nő is bőven sok.

2022. márc. 18. 21:04
 15/15 anonim ***** válasza:
14# Én is így vagyok vele. Szakítás után képtelen vagyok normálisan ismerkedni, olyankor egy vissza kell találnom önmagamhoz, amihez idő kell. Sok idő..
2022. márc. 21. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!