Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a férj megváltozik attól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férj megváltozik attól, hogy a gyerekszülés után neki kell anyagilag biztonságot nyújtani, akkor vissza fog változni, ha újra dolgozom?

Figyelt kérdés

Míg én is dolgoztam, ő is és együtt költöttünk mindenre, minden okés volt. Aztán elmentem gyesre, így nyilván ez a pénz jóval kevesebb, mint, amit eddig "hoztam" haza. A nagyobb részt ő teszi most hozzá, ami szerintem jelen helyzetben normális is. Nem szeretnék itthon maradni, a gyerkőc 1,5 éves korában bölcsibe megy, én pedig dolgozni. Mégis úgy érzem, mióta "ő tart el", nagyon megváltozott. Úgy érzi, hatalma van felettem. Folyton úgy érzem, megaláz a mondataival, pökhendi lett és semmi figyelmesség nincs már felém. Az egész lénye sugározza, hogy ő most uralkodik felettem. Nagyon fáj ez nekem. Próbáltam vele beszélni erről, de sosem ismeri el, hogy megváltozott, szerinte én vagyok, aki túl érzékeny. Ha valamiben igazam lenne, támad és veszekedést provokál, mint hogy észrevegye, baj van és bocsánatot kérjen vagy megoldást keressen.

Ez a helyzet így nem jó. Várom már, hogy újra dolgozzam, de vajon, ha úgy érzi majd, hogy nem ő tart el, visszaváltozik normálissá? Vagy ez már így marad? Aki volt hasonló cipőben, le tudja írni a tapasztalatait?

2022. márc. 2. 10:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
97%

Mi kapcsolatunk is terhesség felenel kezdett romlani, gyed alatt dettó mint nálatok

Ahogy azt érezte ki vagyok szolgáltatva nagyon kotsog lett

1,5 volt a gyerek mikor elkoltoztem vele Vissza melóba, baba bölcsibe

2022. márc. 2. 11:53
 12/18 anonim ***** válasza:
3%
És nincs igaza? Ő tart el 3 embert. Te úgy vállaltál gyereket, hogy nincs tőkéd. Akkor? Örülj, hogy eltart, mert egyedül mit csinálnál?
2022. márc. 2. 11:54
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

#12: Igen, pont itt kúrja el sok férj is.

1. Azért nem dolgozik, mert egyedül ő gondozza a KÖZÖS gyereket.

2. Házasság alatt minden bevétel KÖZÖS.

Ezért az egy jó megoldás lehetne, ha a kérdező közli, hogy őt ugyan nem kell innentől eltartani, csak a közös gyereket. Jövőhéten kezd a munkahelyén. Hogy a babával mi lesz? 🤷‍♀️ X hónapja egyedül neki kellett ezt megoldania. Most oldja meg a Zura! Neki mindegy, hogy otthon marad vele, vagy fizeti a bébiszittert. Hajrá!

Régen azt se tudták, hogy mi a tököm a genetika, de egyértelmű volt a férfiaknak, hogy ha nem tartja el a gyerekét, nem gondoskodik a családról, nem viszi tovább a nevét senki. Ma minden kan tudja verni a mellét, hogy neki szórni kell a magját, mert genetika így meg úgy... igen ám, de ha a magoncod nem éri meg a felnőtt kort, hogy szaporodjon, pont úgy halt ki a genetikád, mintha egy gyereked se lett volna. Ez a tanulatlan középkori parasztnak is kézenfekvő volt. Nektek miért nem?

Amúgy az lenne az igazságos, ha ilyenkor a nő fogja a kis motyóját, és megy. A gyerek meg marad! Aztán apuka pilloghat, hogy mi a f.t kezdjen a gyerekkel, mert neki melóba kéne mennie.

2022. márc. 2. 13:00
 14/18 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Kérdező: Első körben azt mondanám: A férjed idióta módon kezeli a helyzetet. Nem lehet felmenteni - tudta NAGYON JÓL mire vállalkozik. Ha nem, akkor így járt, most már nincsen visszalépés - lesz szíves a társadként funkcionálni. Ezt mondd meg neki - részéről már nem opció a melléduma. Ezt itt és most rendezni kell, mielőtt még inkább rád telepszik.
2022. márc. 2. 14:28
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem az anyagiakról van szó, hanem a hatalomról. Amint kiszolgáltatott helyzetbe kerültél, elkezdett taposni fentről. Valószínűleg ezt a mintát hozta a családból.

A szülei milyenek? Milyen a házasságuk? Kb. ugyanaz vár rád mellette.

Mennyi idő után jött a gyerek? Sajnos nagyon jellemző, hogy a bántalmazó kapcsolatban a férfi hamar erőlteti a gyerekvállalást. Pont azért, mert ha kiszolgáltatott helyzetben vagy, azt tehet meg veled, amit akar. Ez egyelőre érzelmi bántalmazás.

Rengeteg, rengeteg nő volt és van ilyen helyzetben. Egy dolog közös: hiába várod, hogy majd olyan lesz, mint az elején.

2022. márc. 2. 16:47
 16/18 anonim ***** válasza:
96%

Látom a #12 ahhoz ért, hogy töröltesse a válaszokat. Csak azt nem értem, miért nem az olyan idióta pötsökét nem törlik, mint ő.

A tőke közös, a gyerek közös. A megoldás közös.

Az ilyen gyökereknek meg nem véletlen nincs párjuk.

AMúgy lehet otthon maradni az apáknak, elvégezni minden házimunkát és gyerek körüli dolgot, és kussolni, hogy eltartanak.

2022. márc. 2. 16:55
 17/18 anonim ***** válasza:
97%

12-es, jó nagy köcsög vagy.

"Te úgy vállaltál gyereket, hogy nincs tőkéd."

Bocs, nem Ő vállalta, hanem KETTEN vállalták a gyereket.

2022. márc. 2. 17:16
 18/18 anonim ***** válasza:
52%

16.-ra.

12. vagyok. Nem töröltettem választ, nem is olvastam őket sajnos.

És ha ez jelent valamit, magam is elítélem, a cenzúrát, amit az oldal alkalmaz.

2022. márc. 2. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!