Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleférne ez nektek?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek van egy gyerekkori férfi barátja. Ez a személy köztudottan leszarja, ha valaki kapcsolatban van, az előző barátnőjét is úgy szerezte, hogy a legjobb barátjától csábította el.

Ha feltűnik egy buliban, akkor csillogó szemmel néz a barátnődre, örvendeznek, megölelik egymást, hívja a barátnődet előtted táncolni, folyamatosan hozza neki az italokat, amikre meghívja. Emellett a hétköznapokban ha van egy esemény, amire nem tudok elmenni, akkor a barátnőm nem elhívja, "csak" megkérdezi, hogy ott lesz-e. Néha felmegy hozzá találkozni a kettesben (vagy hármasban, nem tudom ott szokott-e lenni a haverja) a koliszobájába.

Ez nektek beleférne? Lányok is válaszolhatnak, ha a pasijukkal történne ez.

2022. márc. 2. 09:33
1 2
 11/20 Lazy Lover ***** válasza:
Nekem ez nem férne bele
2022. márc. 2. 10:56
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ezt elmondtad már a barátnődnek is. Ő hogy reagált, mit mond erre?
2022. márc. 2. 10:57
 13/20 anonim ***** válasza:
33%

Nekem nem férne bele. Egy haverom van, akivel hasonló a kapcsolatom, de ő meleg.

Egy hetero fiú-lány barátságban szerintem ez sok.

2022. márc. 2. 10:58
 14/20 A kérdező kommentje:

"Ha másodpercekben mérhető idő alatt el tudja rángatni tőled ez a bohóc,"

Igazából nem jutottunk odáig, de én is örültem volna, ha kiderül, és látok egy visszautasítást vagy annak hiányát. Az sokat segített volna.

"Gondolom ezt elmondtad már a barátnődnek is. Ő hogy reagált, mit mond erre?"

Ezek független események, néhányat mondtam már a múltban. Nyilván az volt a reakció, hogy ez náluk baráti, természetes, kezeli a helyzetet, lepattint másokat, stb stb. Annyira nem is félek, mert olyan magasra tettem a lécet, amit egyik ismerőse sem tud megugrani. De most mélyponton vagyok, és kezdek szorongani ezek miatt. Ő úgy viselkedik az utóbbi időben, hogy nehogy azt higgyem, hogy nem szeret eléggé, vagy hogy képes lenne bárki mással bármire is, ami jól esik. Egyelőre kivárok, és eldöntöm, hogy szeretnék-e ebben a kapcsolatban maradni.

2022. márc. 2. 11:16
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, vannak férfi haverjaim. Sose viselkednénk így egymással ahogy írod. Szerintem kukázd. :D
2022. márc. 2. 11:55
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is vannak lány ismerőseim de nem megyük fel velük szobára. Szerintem ez az egész így kuka
2022. márc. 2. 13:14
 17/20 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Nekem sem férne bele. Egyszer lennék hajlandó szépen mondani a gyereknek, hogy más nő is van a helyiségben. Csak egyszer.
2022. márc. 2. 14:02
 18/20 anonim ***** válasza:
64%
szerintem néha le is pipázza..
2022. márc. 2. 15:34
 19/20 anonim ***** válasza:
81%
Összességében nézdd a kapcsolatotokat. Olyan nincs,hogy két ember mindenben mindig egyetért. Ha szeretitek egymást,működik a kapcsolatotok,próbáld elkerülni azokat a helyzeteket amiben kellemetlenül érzed magad. Ha úgy érzed sok/k/ az ilyen helyzet,elmondod,nincs változás,Téged zavar,szakíts.
2022. márc. 2. 18:59
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerezz neki barátnőt🤷🏻‍♀️ Ha zavar a srác... de csak ez az egy barátja van a leányzónak? Ilyen esetben elnézném.
2022. márc. 4. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!