Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon csak kihasznál?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt. Ezalatt a fél év alatt csak nála találkoztunk. Nem megyünk együtt sehová, a barátai közül is egy embert ismerek mert nem tudják hogy együtt vagyunk. Meg senki, csak az én barátaim. Kérdeztem tőle, hogy esetleg nem e raknank ki fbre h együtt vagyunk, a válasza az volt, hogy nem mer nem akar pletykát. Arra is ez volt a válasza, mikor kérdeztem h miért nem tudják a barátai h velem van. Kicsit zavar, sőt nagyon. Csak nala találkozunk, vagy néha feljön ő de az ritka. Soha nem voltunk még együtt sehol sem. Rejteget? Vagy csak kihasznál? Azt mondja szeret de nem ugy latom. Köszi a normális válaszokat. :)
2022. márc. 1. 20:52
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Nem tudom, előttem telefonál, előttem chatel, sosem takargatja a telefonját, még a barátaival is megmutatta már a chatjüket pedig nem kértem rá, csak szóba jött.
2022. márc. 1. 21:25
 12/34 A kérdező kommentje:
Akkor álljak elé és mondjam meg neki hogy vagy kirakjuk vagy szakitok? Ez lenne a normalis?
2022. márc. 1. 21:26
 13/34 anonim ***** válasza:
88%
Azzal legyél aki büszke rá, hogy vagy.
2022. márc. 1. 21:26
 14/34 A kérdező kommentje:
Akkor beszéljek vele és ha nemet mond tegyem lapátra?
2022. márc. 1. 21:27
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Ne feltétlen az Fb legyen kérdés. Csak hogy mit akar. Kellesz mindenestül vagy nem. Ha vacillál nem ad egyértemű választ akkor lépj tovább.
2022. márc. 1. 21:29
 16/34 A kérdező kommentje:
Vagyis mondjam meg, hogy vagy megyünk együtt nyilvános helyre, vagy lapát?
2022. márc. 1. 21:31
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg üljetek le beszelgetni. Kinek mit jelent ez a kapcsolat, ki mit vár tőle. Ha rarontasz hogy vagy ez vagy lapát, csak sarokba szoritod. Higgadtan beszelgess el vele, neki mit jelent ez a kapcsolat és hogy neked mit jelent
2022. márc. 1. 21:34
 18/34 anonim ***** válasza:
64%

2 hónapja szakítottunk mi is, mert nem engedte kirakni fb-re, hogy együtt vagyunk. Furcsa volt hónapokig, ezért akartam kirakni.. azzal jött, hogy "nem teregetem ki a magánéletem" - és eléggé mérgesen közölte.

Rájöttem, hogy biztosan van még valaki a képben, nem szeretné, ha leányzó látná. Kis idő múlva még furcsább lett, rákérdeztem mi van a válasz: semmi. Kérdeztem szakítani akarsz? Igen. :D Azt hiszem ez mindent elmond.. undorító emberek vannak.

Derítsd ki, mi van.. de némelyik olyan jól hazudik, hogy járna nekik az Oscar-díj.

Vigyázz magadra, légy résen! :)

2022. márc. 1. 21:35
 19/34 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm.
2022. márc. 1. 21:35
 20/34 A kérdező kommentje:
18-as ő kerek perec elmondta h nem rak ki sehova semmit. Kicsit furcsalltam
2022. márc. 1. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!