Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baráton otthon lakik a szüleivel egy másfél szobás panelban, mi 2 szobásban lakunk egy másik városban, elvárhatom tőle, hogy ezért csak Ő jöjjön hozzánk?
Figyelt kérdés
Nagyon kicsi a lakásuk, az utazási költségének a felét viszont nem szeretném állni, mert még én fizessek azért, hogy idejöjjön? 20/L2022. márc. 1. 13:05
1/10 anonim válasza:
Szerintem ez így inkorrekt egy kicsit.
2/10 anonim válasza:
Néha te is mehetnél. A két szoba egy hajszállal nagyobb csak, mint a másfél :)
4/10 anonim válasza:
Még a saját anyámtól sem viselem el, hogy csak én látogatom. Egészséges felnőtt nő, van két lába, utazási kedvezménye, ha fontos vagyok, jöjjön már ő is baszki. Ha csak én járkálok valakihez, abból havi egy látogatás lesz vagy annyi sem. És ezt a szüleimnek is megmondtam.
Könnyű picsát meteszteni hétvégén és rikácsolni, hogy ménemjössz.
5/10 anonim válasza:
Nem. Ez abban az esetben lenne okés, ha te KÜLÖN élnél, egyedül, ergo nálad a feltételek kiemelkedően jobbak lennének. Vagyis nálad nem kéne ugyanúgy szülőket kerülgetni, azt csinálnátok, amit akarnátok, nem kéne alkalmazkodnotok senkihez. De itt a párodtól várod, hogy állandóan alkalmazkodjon számára idegen emberekhez. Ez nem okés.
7/10 anonim válasza:
Nem várhatod el. De nálam, ha egyáltalán fölvetnél ilyesmit, azonnal mennél a levesbe. Ordít, hogy a mínusz fél szoba csak ürügy, valójában lusta vagy és ezt akarod megideologizálni.
8/10 anonim válasza:
Ahogy elnézem ebbe a kapcsolatba te csak a puncid teszed bele.
9/10 anonim válasza:
pfff.. Én meg albiba lakok csöviként..
10/10 anonim válasza:
De nagyba vagy a plusz fél szobáddal :D
Elvárhatod, max kidob, és keres normális nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!