Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha össze jönnétek egy lánnyal és ugyanúgy néztek ki mint az előző barátja?
Figyelt kérdés
2022. febr. 28. 15:45
11/13 anonim 

válasza:

Engem nem zavarna. Mindenkinek van zsánere. Én például szeretem a zöld szemeket.
12/13 A kérdező kommentje:
Jó talán annyi van még. Hogy ez már 1 éve volt. Én azóta nagyon megváltoztam külsőleg. Haj meg öltözködésben is. És azt mondta, hogy sokkal jobban néz ki ez az új mint a régi. És ő mindig is tagadta azt, hogy kicsit is hasonlitottam volna rá. Azt mondta ezt csak én találtam ki. Pedig eléggé. Testalkat, haj és egy kicsit arc. Viszont szemszín az például pont nem.
2022. febr. 28. 16:44
13/13 anonim 

válasza:

Van egy gazdag üzlettársam, szerelmes volt egy lányba, de nem jött össze (Eszter a csaj neve, barnásvöröses haj, kék szem és szeplős arc, olyan Amy Adams kinézetű).
Még nyáron láttam az új barátnőjével, ugyanúgy nézett ki, tökéletes volt a hajszín árnyalata, még a mosoly is, ugyanolyan stílusú ruha, és most kapaszkodj meg: Eszternek szólította!
Nem tudom hogy hozta össze, de még együtt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!