Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vége, "legyél boldog mással".ennyire nem érdeklem?

Figyelt kérdés

Nem egyszer kapom ezt, ha pl féltékeny. Vagy épp szakitásrol van szó dacból.

Magyarán meg se "ölne", ha màssal vagyok, mégcsak harag se lenne benne szakítás után, hanem légy boldog.

Máshol is gyakorta látom hogy ezt kívánják egymásnak a szakítofelek.

Mar nem azért, de ha engem elhagynak, vagy kiprovokálják a szakítást, bennem azért van annyi hogy FÁJ az eleve, hogy nem velem van hanem massal, nemhogy még boldogságot kívánjak nekik. Annak mással, akit szeretek??

És ez a beszelgetés kapcsolatBAN megy ráadásul.

#légy boldog
2022. febr. 27. 18:54
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Ő kisobta az exét a fr.ncba. nem kell neki abszolut. Plusz van elég masik nő is.
2022. febr. 28. 10:56
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsolatfüggőknél, mint te vagy, ez tök megszokott, és tök megértelek.

Én egészséges önértékeléssel rendelkezem, így hogyha a másik szakítani akar, elfogadom, vagy hogyha feyegetőzik kb rögtön kidobom.

Te ellenben hónapok óta igazoltatnád magad, hogy tök normális a kapcsolatotok - holott egy nagy kalap sz...

2022. márc. 1. 11:19
 33/34 A kérdező kommentje:
Nem kapcsolatfuggo az aki a tarsaval akar lenni azzalakit szeret. Hanem szerelmes.
2022. márc. 1. 11:27
 34/34 anonim ***** válasza:
Ha sz*r a kapcsolat, akkor hiába vagy szerelmes nyuszibogar, mert baromi boldogtalan leszel, ha benne maradsz egy ilyen kapcsolatban az agyadban végbemenő egyszerű kémiai folyamatok miatt :D
2022. márc. 1. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!