Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vége, "legyél boldog mással".ennyire nem érdeklem?
Nem egyszer kapom ezt, ha pl féltékeny. Vagy épp szakitásrol van szó dacból.
Magyarán meg se "ölne", ha màssal vagyok, mégcsak harag se lenne benne szakítás után, hanem légy boldog.
Máshol is gyakorta látom hogy ezt kívánják egymásnak a szakítofelek.
Mar nem azért, de ha engem elhagynak, vagy kiprovokálják a szakítást, bennem azért van annyi hogy FÁJ az eleve, hogy nem velem van hanem massal, nemhogy még boldogságot kívánjak nekik. Annak mással, akit szeretek??
És ez a beszelgetés kapcsolatBAN megy ráadásul.
"nem fut olyan után, aki kiadja az útját."
ja, hogy kiadta az utamat? Nem ugy néz ki.
Nekem aztán mindegy, nem vagyok benne halistennek egy ilyen “fantasztikus” kapcsolatban :D
De ebből is látszik, hogy ilyen agresszívan véded, mennyire borzasztó az egész.
Foggal körömmel ragaszkodsz hozza és inkább bele doglesz, minthogy beismerd, igazából egy kalap kaki a kapcsolatod.
Felnőtt ember dacból szakít ?
Az ilyet körbe röhögném, de azt a marhát is, aki asszisztál hozza, jelen esetben téged :D
Semmit nem ér az ilyen kijelentés, azt akkor tudod meg, hogyan reagálna, ha valóban szakítanál és mással lennél.
Addig csak üres duma
Az exéről annyit nyilatkozik csak, hogy abban a pillanatban hogy vége lett egyetlen szót sem beszél vele és róla sem, azaz mégcsak nem is témája. Totálisan kizárta még a gondolatából is. Egy pillanat alatt. Ő szakított. Az utolsó 2 évről azt mondta, az volt a legrosszabb. Mert korlátozni akarta őt a csaj. Ez volt a baja.
Semmi olyat nem mond hogy lesz.rom legyen boldog vagy bármi. Hanem a fentieket mondta.
Ő olyan hogy "húz egy vonalat , és viszlát úgy, mintha kb meghalt volna a másik, ilyen szinten kizárja. Se harag, se hiány, semmi.
Honnan tudod, hogy hogy volt az exszel?
Lehet azert hallgat róla, mert máig kapcsolatban van vele. Mert ami lejárt, arról tudok beszélni
Igaz en is olyan voltam, aki hirtelen szakított és végképp.
Ő maga mondta. Őszinte. Nagyon sokmindenben lehet neki hinni.
Korrekt őszinte típus. Meg az aki minek beszélne az exével aki nem kell neki?
Nekem sem kell az én exem, lesz.rom az exem.
Ezer biztos hogy akkor se jönnénk az exekkel össze újra ha csak egyetlen nő/férfi lenne a földön. Lezongoráztunk egy sz.r kapcsolatot mindketten, dehogy nézünk vissza. Ha mi szakitanánk se, érdekelnek minket az exek.
Nem az hogy hallgat rola hanem ki akarja zárni. Nem erdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!