Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vége, "legyél boldog mással".ennyire nem érdeklem?
Nem egyszer kapom ezt, ha pl féltékeny. Vagy épp szakitásrol van szó dacból.
Magyarán meg se "ölne", ha màssal vagyok, mégcsak harag se lenne benne szakítás után, hanem légy boldog.
Máshol is gyakorta látom hogy ezt kívánják egymásnak a szakítofelek.
Mar nem azért, de ha engem elhagynak, vagy kiprovokálják a szakítást, bennem azért van annyi hogy FÁJ az eleve, hogy nem velem van hanem massal, nemhogy még boldogságot kívánjak nekik. Annak mással, akit szeretek??
És ez a beszelgetés kapcsolatBAN megy ráadásul.
Most akkor legyek boldog mással ezek szerint?
Keressek más pasikat magyarán?
Mert akkor megteszem
Ha ennyire nem szeret akk nincs ertelme.
"En csak elképzelni sem tudom hogy akit szeretek imádok, annak en jot kívanjak massal. En azt szeretném ha egyutt lennénk boldogok.
Es teljesen olyan ha ezt nekem kívánják hogy legyek mással boldog, hogy nem szeretnek engem"
De van amikor elkell rngedni akit szeretsz..külső tényezők .. pl.bàntanàk ha veled van stb. És belàtod nem kehetnétek sosem boldogok igy megprobàltok tovàbblépni élni és sok sikert vagy boldogságot kivànsz ha nem utàlod..
Szerintem igy működik..de aki meg zsarolt fenyegetett majd letiplizik akkor van hogy a hullocsillagnàl azt kivànod dögöljön meg :D
En csak annak tudom kívánni aki rendes volt ÉS nem szeretem. Vagy a kapcsolatban se szerettem már. Es latom rajta hogy "megérdemli"azt, hogy mással boldog legyen.
Olyannal akit szeretek amig szeretem en a véksőkig próbalok megoldásokat stb keresni.
Aki szeret az küzd, fejlődik, nem adja fel. Es aki viszontszeret, szintén.
Miről kérdeztél korábban linkelnéd?
Én utálom hogy mindenki a nárcisztikussal dobálózik, pszichiáter is nehezen diagnosztizálja, de boldog-boldogtalan bedobja.
Ti durván játszmáztok, ha dacból szakítás előjön, rohadtul nem egészséges, megoldásokat kellene keresni, te sem szereted, ha ez neked (is) ego harc. Egy működő párkapcsolat nem ilyen!
De csak ha te szereted és vàrakozol évekig ő nem mondja de nem szeret téged akkor feladod elengeded és kivánod hogy màssal legyen boldog..
Vagy vàrakozol 10évig hàtha meggondolja magàt?vannak dolgok amik miatt nem működne most sajnàlatból nem vàrnàd el hogy veled legyen vagy mondom egy zaklato extől is féltenéd vagy ha csak jobbat érdemel mint amilyen ember lettél esetleg az évek alatt ezer oka lehet
17
Ez a másik kérdésem
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
18 sajnálatbol valoban nem amrafok senkivel tehat nem szeretem, jót kívánok.
Magamat nem szeretném leértekelni viszont hogy azert legyen mással mert velem nem tud boldog lenni. Ezt nem tartom hibámnak. Ez a masik akarata kedve érzései. Ha vki meg engem nem szeret nem másnak kívanom őt valahogy. Belolem ez nem jon.
A végsőkig szeretni valakit, amikor a másik szakít és láthatóan továbblép a legnagyobb pofánköpés, amit magad ellen elkovethetsz.
Nekem úgy tűnik, hogy te egy kapcsolatban teljesen alarendeled magad a másik félnek, az ő kénye kedve szerint alakul minden csak azért, hogy te boldoggá tedd. Aztán ott állsz széttárt karokkal, mint a jelenlegi helyzetben is és nem érted, mi a baj.
Na pont ez.
Akiben van egy minimális méltóság is, az nem fut olyan után, aki kiadja az útját. Senkinek nem vonzó egy önértékeléssel nem rendelkező ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!