Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet áthidalni egy párkapcsolatban a nagy anyagi különbségeket?

Figyelt kérdés
Átlagosan keresek, számszerűsítve 480 000 Ft nettót egy hónapban pénzügyi területen. A párom az éjszakai életben dolgozik, nincs fix keresete, de átlagban 2-2,5 millió Ft-ot megkeres havonta. Nem a pénzéért vagyok vele, sokáig fogalmam sem volt arról, hogy mennyit keres. Nem engedem neki, hogy mindent ő fizessen, annak a híve vagyok, hogy felesben költsünk. Mégis a mindennapokban frusztrál, hogy ennyi pénze van, úgy érzem, hogy kevés vagyok hozzá anyagilag. Említettem neki is, azt mondja, hogy butaság, hogy ilyeneken agyalok, egyáltalán nem gondolja így.

2022. febr. 25. 13:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Szerintem dolgozz azon, hogy ne abban mérd a saját (és mások) "értékét", hogy mennyit keres.
2022. febr. 25. 15:20
 22/22 anonim ***** válasza:
Mit dolgozik a párod az éjszakai életben, amivel 2 millát lehet keresni? Csak nem valami ffi prosti?
2022. febr. 25. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!