Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet áthidalni egy párkapcsolatban a nagy anyagi különbségeket?
Figyelt kérdés
Átlagosan keresek, számszerűsítve 480 000 Ft nettót egy hónapban pénzügyi területen. A párom az éjszakai életben dolgozik, nincs fix keresete, de átlagban 2-2,5 millió Ft-ot megkeres havonta. Nem a pénzéért vagyok vele, sokáig fogalmam sem volt arról, hogy mennyit keres. Nem engedem neki, hogy mindent ő fizessen, annak a híve vagyok, hogy felesben költsünk. Mégis a mindennapokban frusztrál, hogy ennyi pénze van, úgy érzem, hogy kevés vagyok hozzá anyagilag. Említettem neki is, azt mondja, hogy butaság, hogy ilyeneken agyalok, egyáltalán nem gondolja így.2022. febr. 25. 13:52
11/22 anonim válasza:
Közösen?Tudod, hány olyan esetről hallok, amikor a manus át lett verve, és akarate ellenére apává téve? Meg, amikor pijjog a nő, hogy keveset keres a pasija, ő sokkal jobban kees, erre írom neki, hogy akkor miért nem a pasi van gyesen, az éssszerűség miatt, de erre meg jön a buta, ködös válasz, hogy jaaaaaaj, azt nem leheeeeet. Ja, és nem csajozom.
12/22 anonim válasza:
Jaj bocsánat, már majdnem elfelejtettem, hogy mindig a férfi a szegény áldozat, ne haragudj 😂
13/22 anonim válasza:
Bizonyos területeken teljesen átlagos fizetés.
14/22 anonim válasza:
Amúgy a kérdésben egyáltalán nem szerepel sehol, hogy a kérdező a nő, és a párja a férfi.
15/22 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, a párom a férfi, Gyerekünk nem lesz sosem, ha rajtam múlik, de ez nem kapcsolódik a kérdésemhez, nem is értem valakinél hogy merült ez fel...
2022. febr. 25. 14:39
17/22 anonim válasza:
#16: Ugyan nem #13 vagyok, de ha tanult, diplomás ember vagy, van munkatapasztalatod is, és értesz valami hasznos dologhoz, amihez viszonylag kevesen, akkor bizonyos területeken egyáltalán nem extra dolog nettó 500 ezer körül keresni. Persze, ha valakinek 8 általánosa van, annak ez elérhetetlennek tűnik.
18/22 A kérdező kommentje:
Budapesten az én munkakörömben ez teljesen átlagos fizetésnek számít, de ne ezen lovagoljatok. Már bánom, hogy nem számok nélkül írtam le a kérdésem, hogy 4-5-ször annyit keres a párom, mint én.
2022. febr. 25. 14:57
19/22 anonim válasza:
17! És szerinted hány ember van akire ez mind igaz? Mert igen vannak ilyenek de ez sok minden csak nem átlagos! Ez a legjobban keresö 10-15%ba tartozik már.
20/22 anonim válasza:
18! De magyar viszonylatban alkalmazottként ez egyáltalán nem átlagos fizetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!