Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet áthidalni egy párkapcsolatban a nagy anyagi különbségeket?

Figyelt kérdés
Átlagosan keresek, számszerűsítve 480 000 Ft nettót egy hónapban pénzügyi területen. A párom az éjszakai életben dolgozik, nincs fix keresete, de átlagban 2-2,5 millió Ft-ot megkeres havonta. Nem a pénzéért vagyok vele, sokáig fogalmam sem volt arról, hogy mennyit keres. Nem engedem neki, hogy mindent ő fizessen, annak a híve vagyok, hogy felesben költsünk. Mégis a mindennapokban frusztrál, hogy ennyi pénze van, úgy érzem, hogy kevés vagyok hozzá anyagilag. Említettem neki is, azt mondja, hogy butaság, hogy ilyeneken agyalok, egyáltalán nem gondolja így.

2022. febr. 25. 13:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
Közösen?Tudod, hány olyan esetről hallok, amikor a manus át lett verve, és akarate ellenére apává téve? Meg, amikor pijjog a nő, hogy keveset keres a pasija, ő sokkal jobban kees, erre írom neki, hogy akkor miért nem a pasi van gyesen, az éssszerűség miatt, de erre meg jön a buta, ködös válasz, hogy jaaaaaaj, azt nem leheeeeet. Ja, és nem csajozom.
2022. febr. 25. 14:28
 12/22 anonim ***** válasza:
66%
Jaj bocsánat, már majdnem elfelejtettem, hogy mindig a férfi a szegény áldozat, ne haragudj 😂
2022. febr. 25. 14:30
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

Bizonyos területeken teljesen átlagos fizetés.

2022. febr. 25. 14:31
 14/22 anonim ***** válasza:
Amúgy a kérdésben egyáltalán nem szerepel sehol, hogy a kérdező a nő, és a párja a férfi.
2022. febr. 25. 14:34
 15/22 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, a párom a férfi, Gyerekünk nem lesz sosem, ha rajtam múlik, de ez nem kapcsolódik a kérdésemhez, nem is értem valakinél hogy merült ez fel...
2022. febr. 25. 14:39
 16/22 anonim ***** válasza:
13! Magyarországon nem.
2022. febr. 25. 14:47
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
#16: Ugyan nem #13 vagyok, de ha tanult, diplomás ember vagy, van munkatapasztalatod is, és értesz valami hasznos dologhoz, amihez viszonylag kevesen, akkor bizonyos területeken egyáltalán nem extra dolog nettó 500 ezer körül keresni. Persze, ha valakinek 8 általánosa van, annak ez elérhetetlennek tűnik.
2022. febr. 25. 14:50
 18/22 A kérdező kommentje:
Budapesten az én munkakörömben ez teljesen átlagos fizetésnek számít, de ne ezen lovagoljatok. Már bánom, hogy nem számok nélkül írtam le a kérdésem, hogy 4-5-ször annyit keres a párom, mint én.
2022. febr. 25. 14:57
 19/22 anonim ***** válasza:
32%
17! És szerinted hány ember van akire ez mind igaz? Mert igen vannak ilyenek de ez sok minden csak nem átlagos! Ez a legjobban keresö 10-15%ba tartozik már.
2022. febr. 25. 15:02
 20/22 anonim ***** válasza:
78%
18! De magyar viszonylatban alkalmazottként ez egyáltalán nem átlagos fizetés.
2022. febr. 25. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!