Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz a férfiaknak jelentkezni?!
Miért van az, hogy a férfiak nem jelzik a párjuk felé, ha késnek, vagy ha a párjuk érdeklődik merre járnak, minden oké-e, tesznek rá, sőt le is szidják az aggódó párt, ugyanakkor fordított esetben ugyanúgy rosszul esik nekik, ha nincs reagálás???
Veletek is fordult már elő ilyen? Hogy bírjátok legyőzni a féltékenységgel színezett aggodalmat? Én egyszerűen megőrülök ettől. És hiába nyugtatom magam, hogy szeret és nem csalna meg és biztos minden rendben... egyszerűen nem értem miért esik nehezére írni egy sms-t, ami kb 1 perc... és klotyózás közben éppen idő is lenne rá.
Szóval férfiak, miért nehéz smst írni?
Nők, hogy bírjátok ki?
Nekem nincs miért smst írni, mert nem kések.
23/F
ó istenem, 2 óra eltelt és nem jelentkezett :) lehet hogy megálltak egy motelnél és ott aludtak, erre nem gondoltál? Mégis miért lenne baja feltétlenül. Én nő vagyok de halálosan rühellem ha a másik folyton aggódik miattam. Egyszerűen megőrülök tőle.
Az sms írás meg a telefon egyáltalán nem biztosíték a hűségre... Ismertem olyan fickót, aki elmesélte hogy "üzleti" útra ment külföldre, egy másik nővel természetesen, és a kedves feleségének naponta bejelentkezett és elmesélte az állítólag lefolytatott tárgyalások eredményét :) haha
Ha meg baja van, akkor úgysem tudsz segíteni. sajnos. De ha olyan baja lenne, már hívott volna, vagy a szüleit legalább.
Az egyik válaszoló pasijánál az a vírusos megbetegedés nagyon állat :) Komoly, de persze a szülei se tudtak a hirtelen megbetegedéséről :) nagyon jó, és ezt még beveszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!