Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden "érettebb" (22-25) nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden "érettebb" (22-25) nő gyerekként tekint a 18 éves férfiakra?

Figyelt kérdés
Talán a férfi szó nem minden esetben találó, de arra vagyok kíváncsi, hogy az említett korban lévő hölgyek minden esetben "gyereknek" tekintik a fiatalabb fiúkat, vagy nem zárkóznak el az elől, hogy valaki lehet érettebb is a koránál?
2010. szept. 11. 21:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Az állítások ellenére én azért egy 27 éves barátnőt kefélgethetek minden nap és a megfogalmazás ellenére is elég komoly a dolog. Lehet hogy csak a környezetemben ilyenek az idősebb lányok, de én nem tudok agyban sem különbséget felfedezni egy velem egykorú és egy 5 évvel idősebb lány között. Annyira kicsi a korkülönbség, hogy egyszerűen nem.

19/F

2010. szept. 11. 22:47
 12/19 anonim ***** válasza:
22/L vagyok és nekem kimondottan a fiatalabb fiúk jönnek be. Látod, ilyen is van. :) El nem tudnék képzelni egy idősebbet. Amúgy meg tényleg sokan közületek teljesen normálisak, szerintem ez a pár év korkülönbség nem gond még ilyen fiatal korban sem.
2010. szept. 11. 23:00
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

egyrészt van egy 21 éves öcsém, szóval fura lenne, ha a srác, akivel járok még nála is fiatalabb

másrészt ugyan nem tekintek rájuk gyerekként, de azért komoly dolgokat nem várnék tőlük

én már arra vágyom, hogy egy fiú véglegesen engem akarjon, az igazit szeretném megtalálni

23L

2010. szept. 11. 23:23
 14/19 A kérdező kommentje:

Benne is volt a kérdésemben, hogy: "nem zárkóznak el az elől, hogy valaki lehet érettebb is a koránál?"

Ennek ellenére a kivétel lehetőségét nem említette a többség, aki csak kijelentést tett. Na most ezek alapján én mondhatom azt, hogy az "idősebb" hölgyeknek elég beszűkült a látóköre. :)

18/F

2010. szept. 11. 23:43
 15/19 anonim ***** válasza:
81%
Szia! Hát, én azért elzárkózom ettől. Alapból egészségtelen szerintem, ha annyival érettebb a koránál, hogy felkeltse egy ilyen idős nő figyelmét. A 18 évesek egy 18 éves szintjén vannak és ez így van jól. Majd huszonévesen ők is huszonévesek lesznek :)
2010. szept. 12. 00:16
 16/19 anonim ***** válasza:
63%

attól függetlenül, hogy érettebb, élje csak ki magát, ne akarjon mellettem leragadni

23L

2010. szept. 12. 00:23
 17/19 A kérdező kommentje:
"Élje ki magát" - És ha valakinek már abban a korban nem ez az életcélja, vagy nincs is rá szüksége, akkor ahhoz hogy viszonyultok?
2010. szept. 12. 09:05
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül mindenki olyan,hogy ki akarja élni magát.Egy komoly kapcsolatban is lehet élni, az nem feltétlenül attól függ,hogy ki hány emberrel fekszik le,annak nincs semmi értelme.Ha kellően komoly és el lehet vele beszélgetni mindenről,nekem nem jelentene problémát,bár későbbiekben,ki tudja elhagyna-e egy fiatalabbért,mondjuk 10 év múlva.

25/L

2010. szept. 12. 11:31
 19/19 anonim ***** válasza:
hát én 19 éves vagyok és nagyon komoly és normális részben ezért is vagyok szüz
2010. szept. 14. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!