Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden "érettebb" (22-25) nő gyerekként tekint a 18 éves férfiakra?
Az állítások ellenére én azért egy 27 éves barátnőt kefélgethetek minden nap és a megfogalmazás ellenére is elég komoly a dolog. Lehet hogy csak a környezetemben ilyenek az idősebb lányok, de én nem tudok agyban sem különbséget felfedezni egy velem egykorú és egy 5 évvel idősebb lány között. Annyira kicsi a korkülönbség, hogy egyszerűen nem.
19/F
egyrészt van egy 21 éves öcsém, szóval fura lenne, ha a srác, akivel járok még nála is fiatalabb
másrészt ugyan nem tekintek rájuk gyerekként, de azért komoly dolgokat nem várnék tőlük
én már arra vágyom, hogy egy fiú véglegesen engem akarjon, az igazit szeretném megtalálni
23L
Benne is volt a kérdésemben, hogy: "nem zárkóznak el az elől, hogy valaki lehet érettebb is a koránál?"
Ennek ellenére a kivétel lehetőségét nem említette a többség, aki csak kijelentést tett. Na most ezek alapján én mondhatom azt, hogy az "idősebb" hölgyeknek elég beszűkült a látóköre. :)
18/F
attól függetlenül, hogy érettebb, élje csak ki magát, ne akarjon mellettem leragadni
23L
Nem feltétlenül mindenki olyan,hogy ki akarja élni magát.Egy komoly kapcsolatban is lehet élni, az nem feltétlenül attól függ,hogy ki hány emberrel fekszik le,annak nincs semmi értelme.Ha kellően komoly és el lehet vele beszélgetni mindenről,nekem nem jelentene problémát,bár későbbiekben,ki tudja elhagyna-e egy fiatalabbért,mondjuk 10 év múlva.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!