Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minek neveznétek ezt? Én már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek neveznétek ezt? Én már nem tudom mi van!? 22/N

Figyelt kérdés

Van egy fiú akit megismertem a neten, ennek kb 3 hónapja.

Azóta minden nap beszélünk óra hosszakat.

Ö a bevallása szerint jóval többet érez mint barátság azt mondja szeret, de én ebben nem hiszek, nekem ez furcsa hisz nem találkoztunk még.

Nekem nagyon tetszik ez a srác és az igazat megvallva nem tudom mit érzek iránta csak azt hogy éjszakánként néha elsírom magam hogy miért nincs velem!

Nagyon jól megérjük egymást, és ha rossz kedvem van mindig felvidít, rengeteget gondolok rá. a legváratlanabb pillanatokban küld nekem sms-t...meg sorolhatnám.

bocsi hogy hosszúra sikeredett!!

2010. szept. 11. 21:32
 1/9 anonim ***** válasza:
67%

Biztos sokan hisznek ebben, de én nem hiszek abban hogy msn-en keresztül valódi lehet egy szeretet.

Ahhoz látni kell a másikat legalább egyszer és legalább meg kell érintened , hogy biztos légy abban hogy mit is érzel valójában.

Szóval találkoznék vele a helyedben először is.

DE! Valószínű hogy régen nem volt már senkitek akivel megértettétek volna egymást és most van akivel megvan az összhang és van kivel beszélgetnetek és elmondani az érzéseiteket, és ez az ami talán a másik hiányát érezteti...

2010. szept. 11. 21:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, hogy egyszerűen nehéz elfogadnod, egy normális férfi "jelenlétét".
2010. szept. 11. 21:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon egyszerü.

Ő akar téted, mert érzi hogy 1 hullámhosszon vagyok.

Te is szereted, csak nem érted a lappangó érzéseidet, ami éjszakánként tör elő. Most bizonyítottad be, hogy szivesen aludnál vele átkarolva. "éjszakánként néha elsírom magam hogy miért nincs velem!"

2010. szept. 11. 21:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok, még képet sem láttam róla, de tudom, hogy szeretem. 18/F
2010. szept. 11. 21:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Neten kerezsztül miért ne szerethetne? Legalább biztos lehetsz benne hogy nem azért szeret mert jó a tested vagy ilyesmi, hanem önmagadért. Találkozzatok bátran!

L19

2010. szept. 11. 21:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha te sírhatsz utána személyes találkozás nélkül, ő miért ne szerethetne beléd?
2010. szept. 11. 21:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is ebben a helyzetben vagyok.

Szerintem ezeknél a "szerelmeknél" nagyban közrejátszik az, hogy ő is és te is ki vagytok éhezve, mint szeretetre, mint egyéb dolgokra is...:)

A másik pozitív oldalát látjuk és már-már tökéletesnek is.

Én azt javaslom, hogy találkozzatok minél előbb, hogy reálisan lásd őt.

22/L

2010. szept. 15. 11:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Igenis lehet szerelmes az ember, úgy h még nem is látta az illetőt élőben. Mielőtt összejöttem volna a barátommal, mi 2 hónapot msneztünk, és már akkor oda meg vissza voltam érte.18/L
2010. szept. 15. 11:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező teljesen természetes amit érzel, én is sokat szomorkodtam miatta, és volt h sírtam is éjszaka h nincs velem :( TALÁLKOZZATOK MINDENFÉLEKÉPPEN!!! Nekem is segített, és utána teljesen máshogy éreztem magam. Mert teljesen más mikor msn-en mondja neked h szeretlek, meg élőben :)
2010. szept. 15. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!