Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nahát ez normális? MInek neveznétek?
Először is. Mi az a szerelem? Nem arra a nyáladzásra gondolok amit mindenki el tud mondani, hogy rózsaszín felhő, mi az hogy nem tudod?!, nem lehet tudni az csak jön stb. Hanem inkább a "tüneteire" vagyok kíváncsi. Az érdekel hogy akkor most szerelmes vagyok-e vagy csak tetszik. Az osztály legelítéltebb személye. Mindenki hülyének tartja. Vagy csak az ösztöneim miatt, hogy ne érezze magát egyedül? Azért állok vele szóba azért "tetszik" vagy mit tudom én. És az bűn-e a mai fiatalvilágban ha nem az osztály szőke hercege kell nekem? Hanem egy hülye balfék? Ez Normáális?
kor nemet légyszi.
A szerelem nem csak rózsaszín köd :D Az tuti
De nem mennék bele, hogy milyen, mert ugye mindenkinek más...
Egyáltalán nem gáz, ha neked a fekete bárány tetszik, én is mindig így voltam vele, hogy a különcök jöttek be :D
18L
Kedveled,vagy sajnálod?
Nagyon fontos lenne különbséget tenned,mielőtt a "szerelem" szót használod!
hasonló helyzetben nálam az volt h azt imádtam benne olyan nagyon h nem olyan mint akárki más..nem olyan mint a többi(vagy legalábbis számomra más volt az biztos...de végülis ez a lényeg,sose más véleményére hallgattam ilyen esetekben)
ja ...ő is egy hülye "balfék",drogos állat volt(nála még ezt is elnéztem),mégis ő kellett,viszont neki én nem...mert elhanyagolt,és ezt nem bírtam..szakítottam.
most már nagyon bánom,mert állandóan hozzá hasonlót keresek,mindenkiben őt próbálom felfedezni(de még az apróbb részleteket is,neki göndör haja volt,azóta bolondulok meg és fáj a szívem ha meglátok egy göndör hajú srácot.
lehet h ezzel nem sokra mész amit írtam.de egy próbát megért.
Sajnálatból ne tégy semmit,csak tiszta szívből adj,ha adsz bármit is.Nem várhatod el,hogy amit adsz,azt arra használja,amire te szeretnék. Ez a szívből adás...
A tünetek pedig: gyomorgörcs,nem tudsz enni,inni,aludni,egyszerűen semmit,csak kattog az agyad állandóan.Ha ez nem szűnik meg,akkor bizonyára reménytelen a dolog.
Nálam volt olyan,hogy szívből utáltam az illetőt,kívül-belül mégis vonzott mint egy mágnes...
Ezen az oldalon votl egy link amin leírták, hogy vonzódás vagy szerelem és mire mi a jellemző. Elég jól behatárolható.
Keress a google-n hátha megtalálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!