Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak agya miert stagnál a féltékenységnél, miért nem az mozgatja őket hogyan haladjunk előre pl összeköltözés?
Annyi energiát beleölnek a féltékenységbe, hogy ha vmi jo dolgon kattognának ennyit hogy mentálisan már ki is idegelik magukat, azzal az energiával már hegyeket is meglehetne inkább mozgatni.
Miért nem azon kattognak hogyan költözzünk össze, hogyan lehetne közös életünk, hogyan kaphatna/tarthatna meg teljesen, vagy akár hogyan mivel udvaroljon kedveskedjen, hogyan hódítson, hogyan bizonyítson, hogyan válhatna valóra az hogy "miénk a világ is", együtt éljünk, müködjünk haladjunk fejlődjunk legyen házunk, hanem ehelyett kivel voltál, miért csaltál meg(nem csaltam meg), miert hazudsz, mondd el még egyszer, de miért másképp mondod egyszer mint masszor, és mindezt álmukból felkelve vagy lefekvés előtt is hulla fáradtan, napkozben non stop telon vagy online, ha épp nem vagyok jelen akkor meg kattog az agyuk rajtam és a féltekenységen és őrlik magukat.
Miért ebbe fektetnek energiát?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!