Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmnek rossz ízű a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek rossz ízű a puncija. Szerintetek ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
egy ideje már szexelünk a barátnőmmel. nagyon vártam már az első alkalmat, de valamikor teljesen kiábrándulok a vaginájának az íze miatt. az ízt nem tudom leírni...segítsetek!
2010. szept. 11. 16:30
1 2 3
 11/21 Tardis válasza:
Ha nem csak büdös, hanem valami fehér is folyik belőle, vagy kicsit darabos, akkor biztosan gombás fertőzés. Nőgyógyász, hüvely kúp, és meg is van oldva
2010. szept. 11. 17:31
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Alapból kicsit sós,savanykás íze van,ha ettől nagyon eltérő,akkor kóros,ha nem,akkor normális,ez van,ezt kell szeretni! Ízesített síkosító a megoldás, ha meg betegsége van,akkor irány az orvos!
2010. szept. 11. 17:40
 13/21 anonim ***** válasza:
Basszus, semmit nem kell ízesíteni...a nemis szerv úgy lett kitalálva, hogy a páruk számára tetszetős legyen az íze, illata...lehet alapból genetikailag nem illenek össze...én most tabaly találtam meg először azt a férfit, akinek igazán vonz a bőre illata, mindenhol, még a pénisze is ízlik...és ezen nincs semmi szégyelni való, szeretem csak simán a bőre ízét érezni..és ha már aktus is volt és keveredtek az ízek-illatok,scak még jobban bevadulunk...jó, nem állandó, hogy ennyire felpögünk, de gyakori...
2010. szept. 11. 17:57
 14/21 Lamafighter ***** válasza:
mondjad neki, hogy mosakodjon :DD
2010. szept. 11. 18:11
 15/21 anonim válasza:
Kenj rá szardela konzervet!Hidd el..már nem is fogod érezni a puncija szagát! :D
2010. szept. 11. 20:03
 16/21 A kérdező kommentje:
-.-"...de értelmes vagy am meg nem a szagával van baj
2010. szept. 11. 22:11
 17/21 anonim válasza:
A punci íze is attól függ mit eszik vagy iszik valaki. A bagós csajoknak keserű a puncijuk is, de az alkohol se igazi.Ha édes puncit akarsz itass vele ananászlét, tuti! Ne hagymát etess vele sex elött, föleg ne fokhagymát!
2010. szept. 13. 19:03
 18/21 anonim ***** válasza:
82%

17:57-es irójával azonos a lány párom,

nagyon nehéz kifogni az ilyen nőt,de nekem sikerült és ne nevessetek ki amit most leirok ide !!!

Az bőre illata és íze nagyon finom,mindig mondom hogy ne parfümözze be magát mert szeretem érezni az illatát.Van úgy mondom neki aznap ne fürödjön meg ha találkozunk.

Mikor már a kapcsolatunkba a szexre került a sor a punciját is kinyaltam és éreztem hogy nagyon finom az íze is. Sok nőt nyaltam már és az övé a legfinomabb ízű és ezért bármikor kinyalom.Igy hát már tudja ha talizunk elötte ne mossa meg a punciját se mert az is ugy izlik a legjobban ha nem frissen mosott.Megtapasztaltam hogy milyen finom a csaj illata és íze.Egyszer jó pár év után rávettem arra párszor hogy pisiljon a számba mint a szexfilmekben mert szeretném kipróbálni azt is és hát ki mással mint a pároddal és ugye a szaga az nem jó de az íze legtöbbször finom volt.A fenekét is kiszoktam nyalni szex közben. Ezeket csak az tudja megcsinálni aki igazán szereti a párját,más idegen nővel nem tudnám megtenni mert csak azzal lehet akit szeretsz.Nekem ő az igazi.

2010. szept. 13. 19:26
 19/21 anonim ***** válasza:
35%
Utolsó, ennyi erővel a szádba is szarhatna!
2010. szept. 13. 20:05
 20/21 anonim ***** válasza:

LOL utolsó.

amúgy: lehet betegség, fogyasztott étel, cigi.

2010. szept. 13. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!