Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek rossz ízű a puncija. Szerintetek ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
egy ideje már szexelünk a barátnőmmel. nagyon vártam már az első alkalmat, de valamikor teljesen kiábrándulok a vaginájának az íze miatt. az ízt nem tudom leírni...segítsetek!2010. szept. 11. 16:30
2/21 anonim válasza:
mit vártál? marcipánkóla ízt?
4/21 anonim válasza:
gondolom a te farkad se finom neki
5/21 anonim válasza:
Mégis milyen az íze? Lehet, hogy valami betegsége van, azért olyan!?
6/21 anonim válasza:
hmmm, nos, először is, alapesetben senki nemiszerve nem büdös...sőt, akik egymásra vannak gerjedve, nagyon is finomnak találják és az ízt is..
Akár férfi akár nő.
Ha vmi nem tetszik, ki kellene zárni, hogy vmi betegsége van-e...vagy mostanában eszik vmit, ami ezt kiválthatja, a ciklusa hol tart...vagy nem paszoltok ilyen téren össze....és ez is komoly dolog...
7/21 anonim válasza:
Ha nem tetszek az ize, probálj valami finomat rákenni mézet, fagyit:) csokit. Ez még előjátéknak is jó /F
8/21 anonim válasza:
méz, fagyi, csoki..oké, hogy ezt a tippet adják, de bele gondolt már valaki, hogy ez egy baromság...szeretem a szet, prűd sem vagyok, de az én felfogásomban ez gááz, pláne méz..minden ragadni fog és ez hosszútávon nem megoldás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!