Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Már a sokadik kapcsolatomnál futok bele ugyanabba az esetbe. A lány úgy viselkedik egy másik férfival, ami nálam átlép egy határt, és ezt jelzem neki, hogy nekem ez nem fér bele, ez sok, rosszul esik, stb.

Mindig az a reakció, hogy én nem bízom meg benne, féltékeny vagyok. Szerintem a kettő független egymástól.

Attól még, hogy megbízom benne, és nem vagyok féltékeny, attól még zavarhat, ha mások átlépnek egy határt, és ő ezt hagyja.

Mit gondoltok erről? Tényleg csak akkor zavarhat egy ilyen eset, ha nem bízom meg benne?

2022. febr. 14. 15:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mi az a határ, amit átlép.
2022. febr. 14. 15:14
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétumot mondj, így nem lehetvéleményezni.
2022. febr. 14. 15:16
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem önmagában zavarhatnak dolgok, anélkül, hogy bizalmatlan lennél. Viszont az elég érdekes, ha sokadszorra futsz bele ugyanabba a helyzetbe. Lehet, hogy a te ingerküszöböd van túlságosan lent. Mondok egy példát. Sokan nem szeretik, ha a párjuk ellenkező neművel beszélget. (Ez sok férfit és nőt egyaránt zavar) Viszont ez nem mindig jelent okot arra, hogy ez zavarjon is. Nekem is volt ilyen exem, aki teljesen ki tudott borulni, ha neadjisten egy fiúval beszéltem (mert egyetemi feladatot kellett együtt megcsinálnunk). Ilyen helyzetben nem lehet azt mondani, hogy jó, akkor nem beszélek vele, és tényleg a bizalom az amin múlik a dolog. Szerintem ez az ingerküszöb lent van. De nem tudom nálatok mi a helyzet, így elég nehéz konkrét véleményt mondani.
2022. febr. 14. 15:16
 4/15 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem neked van igazad. Én nem vagyok féltékeny típus egyáltalán, de nekem is megvannak a határaim és bár sok olyan dolog simán belefér ami másnak nem, ez nem azt jelenti, hogy bármi belefér.

Mondjuk az érem másik oldala az, hogy ha olyan dolgokban akarnak korlátozni, amik simán a határaimon belül vannak az jelentős konfliktusforrás tud lenni. Ilyenkor ha nem lehet kompromisszumra jutni akkor jobb minél hamarabb búcsút venni egymástól, mert nem illünk össze.

2022. febr. 14. 15:17
 5/15 A kérdező kommentje:
Legutóbbi eset: egy buliban túl közeli volt a testi kontaktus. Amikor ezt szóvá tettem, akkor az volt a reakció, hogy ez náluk baráti, mindig ilyen, és én nem bízom benne.
2022. febr. 14. 15:18
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez továbbra sem jelent semmit. Túl közel. Mi az a túl közel? 30cm? Közvetlen mellette? Az ölében vonaglott?
2022. febr. 14. 15:24
 7/15 A kérdező kommentje:
Túl közel = ölelés
2022. febr. 14. 15:35
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is vannak fiú barátaim, van akivel gyerekkorunk óta tart, és igen, van hogy megölelem, mert közel áll hozzám. Ebben nincs semmi szexuális, vagy romantikus. Ha viszont idegenről van szó, az más.
2022. febr. 14. 15:39
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szilveszterkor nálunk volt házibuli. A párom a tesóm barátnőjével táncolt. Ők is átölelték egymást, sőt voltak érdekes csipőmozgások is. Belelendültek ennyi. Se én, se tesóm nem csinált ebből ügyet. Azért mert táncoltak nem akartak szobára vonulni.
2022. febr. 14. 15:51
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Megölelte és ennyi? Vagy ölelkeztek? Nem mindegy
2022. febr. 14. 15:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!