Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire van igaza a pasinak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire van igaza a pasinak?

Figyelt kérdés

Annak a pasinak, aki elhagyja a nőjét/ feleségét, ha az meghízik?

Vagy nem kívánja már? ( mondjuk arról nem tehet )

2022. febr. 14. 10:36
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem ide kell jönni párkapcsolati tanácsért az is biztos XD
2022. febr. 14. 13:05
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

#30:

De ez a te szádból is csak akkor hiteles, ha 40 évesen még olyan tested van, mint 20 éve, nem kopaszodsz, nem romlik a szemed és a fogaid. Ha ezt a kommentet egy nagy sörpocakkal írod, miközben fejre is max egy Mézga Géza vagy, az úgy elég kiábrándító a személyiségedre nézve.

2022. febr. 14. 13:08
 33/36 anonim ***** válasza:
83%
#30 ÍÍ báttya ki bántott meg ennyire téged? Ha ennyire szar a nő akkor tudom ajánlani a meleg társkeresőket!
2022. febr. 14. 13:11
 34/36 anonim ***** válasza:
12%
A kopaszodás és a szem romlása nem az igénytelenség eredménye. Nem is értem hogy jön ez ide.
2022. febr. 14. 13:55
 35/36 anonim ***** válasza:
86%
Nem, de a nőknek nem vonzó. Plusz a nők sem tehetnek róla, hogy szülés után változik a testük (nem a kóros elhízásra értem), mégis milyen bátran veszitek nap, mint nap a szátokra ezeket a dolgokat is.
2022. febr. 14. 14:01
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Elhízás alapvetően nem rombolja a párkapcsolatot.

Attól még lehet szeretni és szerelmesnek lenni..

Teltebb nők épp olyan szépek mint vékonyabb alkatúak.

2022. febr. 14. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!