Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Napi szinten iszik azon kivül,hogy hagyjam ott mi lenne a megoldas?

Figyelt kérdés

32 eves dolgozò férfi de munka utàn màr pöccenti a sört. Mértékletesen iszik de menni valahova nem tudunk mert ö iszogat nekem meg nincs jogosítvànyom.

Van aki sose növi ki ezt a laza bulis életmòdot?

Tanàcs vagy ötlet érdekelne.

2022. febr. 13. 19:13
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
95%
40-es lehet fáj az igazság, de jobb szembenézni vele, mint a mentegetőzés mögé bújni 🙂 de én már feladtam, megnyerte a szőke herceget, hát vigye és viselje el 🤣
2022. febr. 14. 10:21
 42/52 A kérdező kommentje:

39 Mert nem gondoltam,hogy itt mindenki Miss Kirakat meg Mr Patyolat :D :D :D azt gondoltam, másnak is megvannak esetleg a problémái, és segithetünk egymásnak. Helyette jött a hazudozás, képmutatás.

Kedves 40-es , a sértegetést,degragálást nem fogom eltűrni, főleg,hogy én nem írtam senkire lenéző,degradáló dolgokat. Vagy TE talán eltűröd, ha valaki beléd áll, úgy,hogy Te hozzá sem szóltál semmi bántót?

2022. febr. 14. 10:21
 43/52 anonim ***** válasza:
91%
"Mert nem gondoltam,hogy itt mindenki Miss Kirakat meg Mr Patyolat :D" nem gondolom, hogy kirakat, meg patyolat, ahol a férfi nem iszik napi szinten. Ez még mindig a minimum szint alatt van, alap hogy egyikünk sem alkoholista és iszik mindennap bármilyen indok nélkül "csakúgymer' ". Képzeld el, hogy létezik olyan család, ahol ilyen dolgok fel sem merülnek, sőt, még napi egy sör sem normális, nem hogy 3-4. 🤣
2022. febr. 14. 10:30
 44/52 anonim ***** válasza:
91%
Melyik sör finom? El kell ugranom egyért, én ezt már nem bírom!
2022. febr. 14. 10:32
 45/52 anonim ***** válasza:
21%
44 emelett a nő mellett lehet máshogy nem is lehet bírni 🤣
2022. febr. 14. 10:38
 46/52 anonim ***** válasza:
91%
45, hát ez az! :):)
2022. febr. 14. 10:42
 47/52 A kérdező kommentje:

Nagyon képmutató emberek vagytok,megnézném a Ti életetek hibátlan e.

Mint írtam, azt gondoltam másnak is vannak biztos gondjai ( ha valakinek nem épp ez ami nekem,akkor más dolog!!! ) és adhatnánk tanácsot egymásnak, ilyen céllal született a kérdés.

De itt csak a hazug képmutatás megy ahogy látom, kíváncsi lennék a Ti 100% ban makulátlan életetekre! Én fel merem vállalni,hogy nálunk ez a gond, nem nagyzolok, nem rúgok bele abba akinek teszem fel nálam rosszabb, agy ha nem rosszabb,akkor más téren van problémája, olyan ami épp nekem nincs.

2022. febr. 14. 11:15
 48/52 anonim ***** válasza:
100%
Négy oldalon keresztül kaptad a tanácsokat. Nincs több.
2022. febr. 14. 11:19
 49/52 A kérdező kommentje:
48 Csak olyan jött,amit a legelején leírtam,hogy NE. Ez nem volt segítség.
2022. febr. 14. 11:22
 50/52 anonim ***** válasza:
100%
Erre csak ez a megoldás. Nekem nagyanyám alkoholista kb 40 éves kora óta. Volt, hogy anyám szedte ki az árokból a saját anyósát. Akkor megfogadtuk, ha nem változik meg, nem nyitunk rá ajtót. Egy ideig eltudta játszani, hogy tiszta, nem iszik, de duguba ivott. Gyógyszerre ivott, bevitte már párszor a mentő, mert strokera gyanakodott rosszul lét miatt, fejre állt a beton árokban. Ez mind a pia, de ő szentül hiszi, hogy 3-5 doboz sör semmi, ő bizony megengedheti magának. Most ott tart 72 évesen, hogy nem múlnak el a bél és gyomor problémái, nem fogják fölnyitni, mert már 8x műtötték, túl nagy a rizikó. És mindenkit átkoz, hogy senkit nem érdekel mi van vele. Hashajtó, lúgos víz, ilyen tea, olyan tea, de lényegében nem kellett volna közel 32 évet végig innia. És még most is bont sört, nem bírja már megállni. És mit kezdj ezzel? Semmit. Kivágtam az életemből, mert én más nyomorúságos gyengesége miatt nem megyek tönkre, nem hagyom hogy lehúzzon. Ő rontotta el. Én meg megtehetem, hogy döntsek milyen emberek lehetnek az életemben. Én ezt nem vagyok képes elfogadni, kész, pont. Mert tudom hogy az ilyen élettől van jobb is.
2022. febr. 14. 11:37
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!