Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet, hogy valaki annyira szereti a párját, hogy ettől még a szexuális vágy is csökken?
Lehetséges.nekem is volt egy ilyen barátom ràadàsul ő fiatal is volt..mikor mondtam beszéljük meg nem jött többet..aztàn meg ràszàllt a kolleganőmre ott is ugyanaz volt (ez kicsit azért megnyugtatott mert bennem volt lehet velem van a baj aztàn ott sem akart segitséget ràszàllt a harmadikra vele jol megvan mert szerintünk a csaj sem igényli a szexet mert műtétjei voltak odalenn meg még kezelésre jàr meg elötte is kerekesszékes pàrja volt)
Haragudtam a sràcra hogy egyik nőről szàllt a màsikra magyaràn nem is szeretett engem..
Nem minden a szex vannak jó jàtékok is..de az ha az ember szeretve van az mindent visz..nekem szeretethiànyom van igaz szeret a csalàdom de az màs..
Meg egy kapcsolatom se működik mert mindenkibe egyvalakit keresek mindenkibe talàlok vmit ami miatt feladom ..a legutolso 2honapig se tartott (gazdag volt és nagyon jó volt a szex!-de nekem nem ez kell ő sem szeretett engem!)
Ugyhogy most feladtam..egy varàzs volt az életembe mikor öcsém meghalt akkor mintha ő küldte volna hisz mondta mindig vigyàzni fog ràm..egy lelkitàrsam lett..sokszor megbàntott volt hogy utàltam is amit velem tett..de nem szidom sosem akkor se ha a munkatàrsam szidta vagy a csalàdom hogy csak lehuzott..én kiàlltam mellette-de azt sem akarnàm hogy sajnàlatból legyen velem hogy tartozik nekem mert nagy àldozatot hoztam miatta..majd talàn a következő életembe engem vàlaszt..és roncsderbys is szeretnék lenni..
Nem a szeretet az oka, hanem a megszokás. Nyilván nincs annyi szex, mint a kapcsolat elején, viszont az sem normális, ha nulla lesz.
Milyen kezdeti gyakoriságról hol tartotok?
7#
Azt hiszem kettőnk közül nekem vannak extrémebb vágyai de ezekről tudunk beszélni. BDSM neki abszolút nem játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!