Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tegyek egy közös fürdést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyek egy közös fürdést NAGYON romantikussá?

Figyelt kérdés
Minden tipp jòl jön ;)
2008. dec. 15. 21:34
1 2 3
 11/25 Srapnel ***** válasza:
100%

Csak ne dobd bele a hajszárítót a vízbe. :)

Közben érdemes a mosógépet is járatni, hogy amikor jön a centrifugálás, akkor a tetején lehessen csinálni (a magyar filmművészetben járatosaknak ismerős lehet).

Bár a legromantikusabb az, ha egymást mossátok meg.

2008. dec. 16. 07:27
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Én rengeteget fürdőzöm együtt a barátnőmmel és szinte mindig szex a vége mi igazából sose cifráztuk meg fürdünk nyakig elmerülünk a vízben aztán a kezek lassan elindulnak

a többit a fantáziádra bízom...:)

2008. dec. 16. 12:48
 13/25 anonim ***** válasza:

Én még nem fürdőztem a bnőmmel, de érdekelne a következő dolog.

Egy átlagos fürdőkádban hogyan fértek el ketten, mikor eleve egyedül alig bírok?

Ja és nem vagyok 180 kiló, csak 90.

A másik: Írta egy hozzászóló, hogy "Lágy zenével, úszó gyertyákkal vagy mécsesekkel."

Itt ismét a méret problémák jönnek fel, mert hacsak nincs az embernek egy medencéje, vagy egy nagy sarokkádja akkor szerintem ez kényelmesen nem kivkivitelezhetelen.

Szóval a dolog engem is érdekelne, hogy a lágy zene, az egymás megmosása és ilyesmik kivétzelén kívül milyen lehtőségek vannak még.

B.P.

2008. dec. 16. 13:08
 14/25 anonim ***** válasza:
az előző hozzászóló vagyok ismét, és a 'nem kivitelezhetetlent' 'nem kivitelezhetőre' cserélném.
2008. dec. 16. 13:09
 15/25 anonim ***** válasza:
egymással szemben :)
2008. dec. 16. 13:52
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem gyertya..de figyelni kell, hogy jó helyen legyenek elhelyezve...szóval első szempont, hogy lekapcsolt villanynál is lássátok egymás szemét, de a fény mégis sejtelmes legyen a második szempont szerintem az úszó gyertya esélytelen, ha csak fölé hajolsz már az is fájdalmas XD Szerintem az csak egy TÉNYLEG nagy kádban lehetséges ott viszont buli ;) Tény, hogy egy illóolajos vagy mondjuk kellemes gyümölcs vagy fahéj-vanília-kókusz illatú habfürdő, esetleg illóolaj sokat dobhat a dolgon, de ha nem idegenkedik az ember akkor akár egy füstölőt is gyújthat, a kis helyiséget hamar beteríti a füst és kellemes illatú füstölő (főleg ha ez ember vízben van) abszolút nem bántja a szemet. A zene pedig kötelező, de ha lehet több órára elegendő hangulatzenei anyagot használjunk...egy ilyen közös fürdőzés bizony nem 10-20 perc, kimondottan a hosszú, kellemes, nyugodt együttlétet jelenti! :)

Remélem segítettem ;) (a gyertya is lehet illatos, de ne használjunk túl sok illatos cuccot mert meg fogunk fulladni és kellemetlen lesz a levegő)

2008. dec. 16. 15:14
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

nekem teljesen megszokott méretű a kádam,a barátom simán elfél a 176centijével,én is az én 168ammal,igaz,gyertyákat nem rakunk a vízbe,csak oda fel a csempére a tusfürdők közé,de zene van,finom bor van,habfürdő is kellemes tud lenni,de van,hogy csak fürdősót használunk..

aztán berohanunk meztelenül a szobába,betakarózunk,majd felmelegítjük egymást:);)

nagyon jó nem csak fürdés közben,de azonnal fürdés után a friss ágyban is szeretkezni! :P

2008. dec. 16. 15:38
 18/25 anonim válasza:
42%
Gyertya, fürdősav (pardon, fürdősó), fürdőhab és egy üveg bor. És utána bebújni az ágyba...... :)))
2008. dec. 16. 17:49
 19/25 anonim ***** válasza:

Hogy lehet elférni?

Remekül el lehet férni egymással szemben, felhúzott lábakkal - sőt: ez látványnak vagy akár pozíciónak sem utolsó. És szinte az egyetlen helyzet, amikor lábbal lehet simogatni a másikat... próbáld csak ki! Mármint a fiú a lányt... fordítva is működhet, de ahhoz már tényleg nagy ügyesség kell.

De rendesen össze is lehet gabalyodni. Nincs annál kellemesebb...

Ezen kívül fel lehet térdelni, így a másik fölé lehet hajolni, és lehet fürdetni (mármint az is fürdethet, aki feltérdelt és a párja is, alulról).

2008. dec. 17. 02:17
 20/25 anonim ***** válasza:

Én a 13.08-as vagyok megint, és ahogy ezeket a válaszokat olvasom annyira megjött a kedvem ehhez a 'fürdős-simogatós-boros-gyertyás-zenés-ágyas' dolgora, hogy már most benne lennék. :)

Még nem próbáltuk ezt, de megmondom bnőmnek, hogy minél hamarabb üssünk meg egy ilyet...

Tiszta jó!

Köszönöm én is a tippeket!

2008. dec. 18. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!