Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyek egy közös fürdést NAGYON romantikussá?
Csak ne dobd bele a hajszárítót a vízbe. :)
Közben érdemes a mosógépet is járatni, hogy amikor jön a centrifugálás, akkor a tetején lehessen csinálni (a magyar filmművészetben járatosaknak ismerős lehet).
Bár a legromantikusabb az, ha egymást mossátok meg.
Én rengeteget fürdőzöm együtt a barátnőmmel és szinte mindig szex a vége mi igazából sose cifráztuk meg fürdünk nyakig elmerülünk a vízben aztán a kezek lassan elindulnak
a többit a fantáziádra bízom...:)
Én még nem fürdőztem a bnőmmel, de érdekelne a következő dolog.
Egy átlagos fürdőkádban hogyan fértek el ketten, mikor eleve egyedül alig bírok?
Ja és nem vagyok 180 kiló, csak 90.
A másik: Írta egy hozzászóló, hogy "Lágy zenével, úszó gyertyákkal vagy mécsesekkel."
Itt ismét a méret problémák jönnek fel, mert hacsak nincs az embernek egy medencéje, vagy egy nagy sarokkádja akkor szerintem ez kényelmesen nem kivkivitelezhetelen.
Szóval a dolog engem is érdekelne, hogy a lágy zene, az egymás megmosása és ilyesmik kivétzelén kívül milyen lehtőségek vannak még.
B.P.
Szerintem gyertya..de figyelni kell, hogy jó helyen legyenek elhelyezve...szóval első szempont, hogy lekapcsolt villanynál is lássátok egymás szemét, de a fény mégis sejtelmes legyen a második szempont szerintem az úszó gyertya esélytelen, ha csak fölé hajolsz már az is fájdalmas XD Szerintem az csak egy TÉNYLEG nagy kádban lehetséges ott viszont buli ;) Tény, hogy egy illóolajos vagy mondjuk kellemes gyümölcs vagy fahéj-vanília-kókusz illatú habfürdő, esetleg illóolaj sokat dobhat a dolgon, de ha nem idegenkedik az ember akkor akár egy füstölőt is gyújthat, a kis helyiséget hamar beteríti a füst és kellemes illatú füstölő (főleg ha ez ember vízben van) abszolút nem bántja a szemet. A zene pedig kötelező, de ha lehet több órára elegendő hangulatzenei anyagot használjunk...egy ilyen közös fürdőzés bizony nem 10-20 perc, kimondottan a hosszú, kellemes, nyugodt együttlétet jelenti! :)
Remélem segítettem ;) (a gyertya is lehet illatos, de ne használjunk túl sok illatos cuccot mert meg fogunk fulladni és kellemetlen lesz a levegő)
nekem teljesen megszokott méretű a kádam,a barátom simán elfél a 176centijével,én is az én 168ammal,igaz,gyertyákat nem rakunk a vízbe,csak oda fel a csempére a tusfürdők közé,de zene van,finom bor van,habfürdő is kellemes tud lenni,de van,hogy csak fürdősót használunk..
aztán berohanunk meztelenül a szobába,betakarózunk,majd felmelegítjük egymást:);)
nagyon jó nem csak fürdés közben,de azonnal fürdés után a friss ágyban is szeretkezni! :P
Hogy lehet elférni?
Remekül el lehet férni egymással szemben, felhúzott lábakkal - sőt: ez látványnak vagy akár pozíciónak sem utolsó. És szinte az egyetlen helyzet, amikor lábbal lehet simogatni a másikat... próbáld csak ki! Mármint a fiú a lányt... fordítva is működhet, de ahhoz már tényleg nagy ügyesség kell.
De rendesen össze is lehet gabalyodni. Nincs annál kellemesebb...
Ezen kívül fel lehet térdelni, így a másik fölé lehet hajolni, és lehet fürdetni (mármint az is fürdethet, aki feltérdelt és a párja is, alulról).
Én a 13.08-as vagyok megint, és ahogy ezeket a válaszokat olvasom annyira megjött a kedvem ehhez a 'fürdős-simogatós-boros-gyertyás-zenés-ágyas' dolgora, hogy már most benne lennék. :)
Még nem próbáltuk ezt, de megmondom bnőmnek, hogy minél hamarabb üssünk meg egy ilyet...
Tiszta jó!
Köszönöm én is a tippeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!