Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyek egy közös fürdést NAGYON romantikussá?
Figyelt kérdés
Minden tipp jòl jön ;)2008. dec. 15. 21:34
1/25 anonim válasza:
Leginkább egy nagy szenvedélyes szeretkezés... ;)
2/25 anonim válasza:
fiú vagy vagy lány?
lány vagyok:
nekem bejönne egy gyertsás, rózsaszirmos illóolajas fürdőzés+szeretkezés <3 :)
3/25 A kérdező kommentje:
Èn a fiù vagyok ès ez jò ötlet
2008. dec. 15. 21:49
5/25 anonim válasza:
Lágy zenével, úszó gyertyákkal vagy mécsesekkel. Egy jó habos fürdő is izgi lehet, ahol "megfürdethetitek" egymást,ez jó hosszú előjátéknak vagy ... a többit a fantáziádra bízom :-) R.
6/25 anonim válasza:
Utána megtörölgeted.. aztán egy alapos masszázs, az egész testén :)
8/25 anonim válasza:
fingj a vizbe es akkor majd mondd neki hogy milyen kedves vagy hogy pezsgofurdot csinaltal
10/25 anonim válasza:
Jajj, szerintem ez a rózsaszirmos téma már nagyon giccses.Elég pár gyertya meg valami jó illatú habfürdő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!