Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A Facebook bejelentette, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Facebook bejelentette, hogy kivonul Európából, ha nem kapja meg, amit akar. Milyen hatással lenne ez a párkapcsolatokra? Hiszen napjainkban a Messengeren írogatnak egymásnak a párok!

Figyelt kérdés

"Ultimátumszerű követeléssel állt elő a Facebook, az Instagram és a WhatsApp anyacége, a Meta: ha nem tárolhatja az európai uniós felhasználók adatait amerikai szervereken, leállítja az említett szolgáltatásokat, és kivonul az európai piacról"

Forrás: [link]

2022. febr. 7. 20:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakinek a párkapcsolata csak addig tart, amíg van Facebook Messenger, az a párkapcsolat annyit is ért.
2022. febr. 8. 09:17
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
A Fb nálam hírolvasásra szolgál nagyjából, illetve van pár hasznos csoport amiben benne vagyok. A messenger már neccesebb, de van helyette más, mondjuk a Viber. Ha lehal a rendszer, átmegyünk egy másikra, ennyi. A Fb csoportokat mondjuk sajnálni fogom.
2022. febr. 8. 10:56
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
15. "Tanulj meg írni. Senki nme tartozik neked semmivel, mert követed. AMúgy minek követed? Egyáltalán minek nézed?". Tanulj meg értelmezni a sorok között ,a kettős pont után a női gondolkodást írtam le , nem pedig önmagamat jellemeztem. A helyes írásomban nem tudom mit találtál mivel minden szó helyes amit leírtam, lehet szemüvegre lenne szükséged.
2022. febr. 8. 12:59
 24/26 anonim ***** válasza:
helyesírásomban *
2022. febr. 8. 13:01
 25/26 anonim ***** válasza:
Mivel jellemzően az ellenzék meg a szélsőségesek terepe a facebook szinte minden országban, a kormánypárti tulsúlyban lévő EU Parlament nem hinném hogy túl sok könnycseppet fog dörzsölni érte.
2022. febr. 8. 14:57
 26/26 anonim ***** válasza:

Nem sokat írogatunk egymásnak messengeren.

Ha eltűnne, akkor viberen vagy sms-ben tudnánk egyeztetni, hogy kinek mi kell a boltból. (kb. erre használjuk egymás között)

2022. febr. 9. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!