Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A Facebook bejelentette, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Facebook bejelentette, hogy kivonul Európából, ha nem kapja meg, amit akar. Milyen hatással lenne ez a párkapcsolatokra? Hiszen napjainkban a Messengeren írogatnak egymásnak a párok!

Figyelt kérdés

"Ultimátumszerű követeléssel állt elő a Facebook, az Instagram és a WhatsApp anyacége, a Meta: ha nem tárolhatja az európai uniós felhasználók adatait amerikai szervereken, leállítja az említett szolgáltatásokat, és kivonul az európai piacról"

Forrás: [link]

2022. febr. 7. 20:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
🙏Bár így lenne! Én nem vagyok Facebookon, de többet árt, mint használ, az biztos. Csak itt az oldalon is minden 10.kérdés vagy a kapcsolatromboló, vagy a személyiségromboló hatásáról szól.
2022. febr. 7. 21:19
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Majd lesz újra iwiw. Nekem amúgy is tetszett nagyon.
2022. febr. 7. 21:20
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog kivonulni, de ha mégis, fa$búk előtt is volt élet. Messenger helyett van egy csomó más platform.
2022. febr. 7. 21:39
 14/26 anonim ***** válasza:
35%
mehetne az instagram is vele... Ezek a : Be követtem de még sem nyal alám féle buta nőkből is elegem van.
2022. febr. 7. 21:42
 15/26 anonim ***** válasza:
86%
#15: Tanulj meg írni. Senki nme tartozik neked semmivel, mert követed. AMúgy minek követed? Egyáltalán minek nézed?
2022. febr. 7. 22:11
 16/26 anonim ***** válasza:
0%

Jon helyette a Vkontaktye, tavarise....

37F incel

2022. febr. 7. 22:53
 17/26 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Átmennénk a Viberre. 😆😆😆😆😆
2022. febr. 7. 23:10
 18/26 anonim ***** válasza:
#17: ahogy elnézem, a magyarországi lakosság rugdosása helyett ismét csak egy öntökönrúgásra futotta. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne molinóra kiíratni, hogy hülye vagy...
2022. febr. 8. 00:49
 19/26 anonim ***** válasza:
52%
Fel se tűnne, egyikünk se használja.
2022. febr. 8. 05:57
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem érintene sehogy. Párom két éve törölte a fiókját, én nem, mert van két spéci csoport, amit használok havonta párszor, de amúgy nem fészbukozom. Az alkalmazást és a messengert is törltem mobilról 8ez utóbbit laptoporól sem használom), Wahtsappom van, de ott a Viber is, vagy bámilyen másik, ha az sem lenne.

Nekem eleve meghaladja az az ingerküszöböm, hogy bárki bármikor el tudjon érni, a többi csevegőalkalmazást is alig használom, minimális kontakttal direkt, egyedül a külföldön élő nővéremmel chatelek rendszeresen, párommal inkább telefonálunk (flottán belül ingyen).

Így felőlem mindenki oda vonul ki ahova akar, egyáltalán nem vagyok rágyógyulva a mobilomra amúgy sem, gyakorit is csak laptopról használom.

2022. febr. 8. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!