Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nap van szex a párkapcsolatban, házasságban?
Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? 30 évesen még nem volt ilyenben részem, pedig 4 komoly kapcsolatom volt (évekig tartó) meg több kisebb kapcsolat. Volt korombeli és fiatalabb nö is. A legutóbbi barátnömmel 2 évig voltunk együtt, most 24 éves. Mindegyiknél amolyan jutalom volt a szex. Az elején még heti több volt, aztán átment jutalomba. Max heti 2, ha ünnep van akkor 3. Gondolkodtam azon is, hogy rosszul csinálok valamit az ágyban de 2 haver csajt is megkérdeztem, akivel szexeltünk, hogy mondják meg az igazat, mindkettö szerint nagyon rendben volt minden és nem véletlenül velem jártak össze amikor nem volt pasijuk.
Azt vettem észre hogy a fiatalabb csajoknál egyre gyakoribb ez. Amikor korombeli párom volt, akkor több volt a szex, ahogy meg fiatalabbakkal kezdtem, egyre kevesebb. Ennyire beütött a metoo? Másra nem tudok gondolni.
Ha jó a szex, akkor hogy nem akarja az ember minél többször?
Én meg ezt nem értem. Volt egy nagyon jó stex, orgazmus stb. De másnap á nem, minden nap azért mégse, majd holnap után vagy mi?
4 ev, egy gyerek, minden nap szex.
Ha megjon akkor is minimum lesz*pom, mert mindig kívánom, bem bírnám ki, hogy vele vagyok de szex nincs.
#15 Én igaziból azt nem értem, hogy nektek hogyan fér bele.
Mi sokszor (gyerek nélkül) esünk haza este 10-11 fele, aztán vacsora. A férjemnek több hobbija is van, az egyik heti két nap, 6-tól - 11 míg nincs itthon. Én addig a rokonoknál vagyok meg bevásárolok, majd elmegyek érte és utána vacsorázunk. Heti 2x járunk futni és mondjuk úgy 1-1,5 óra futás után nincs ereje hozzá az embernek (10-15 km). Tehát marad heti három nap, ha épp előző nap aludtunk eleget és nem kell este valami mással foglalkozni (pl. a férjem tartja karban a család elektronikáját, nem ültünk be haverokkal sörözni stb.).
Szóval számomra mindig kérdés, hogy akik minden nap együtt vannak, azoknak nincs más hobbijuk vagy a munkájuk olyan, hogy kényelmesen belefér vagy hogyan csinálják?
Olvasva a válaszokat nem egyértelműen jelenti mindenkinek ugyanazt az, hogy napi szinten és az, hogy szex.
Én a napi szintet úgy értelmezem, hogy ha lehetőségünk van rá, akkor általában csináljuk. Együtt élünk, és van úgy, hogy vendégek vannak nálunk, vagy mi megyünk vendégségbe, vagy beteg valamelyikőnk, vagy durván megvan neki és nem kíván semmi olyan jellegű dolgot, vagy csak szimplán fáradtak vagyunk/nincs kedvünk hozzá stb. Azonban ha valami miatt kimaradt egy nap, lehet másnap duplán bepótoljuk. Így összességében visszanézve mondjuk egy hónapot lehet kihagytunk 30ból 5 napot, de összesen volt vagy 30-35 szex, akkor azt mondanám, hogy napi szinten csináljuk.
A másik dolog, hogy mit értünk szex alatt? Csak a konkrét behatolást, vagy a bármi más játszadozást is? Mert szerintem az is szex, ha orálisan oda-vissza kényeztettük a párunkkal egymást, de más nem volt. Én úgy értelmezem, hogy aznap is volt szex.
Amikor kapcsiban éltem akkor volt mindennap szinte.Nem is tudom,5-6 évig volt egy komoly kapcsim.De a többi kapcsolatomban is majd mindennap megdöngettem a barátnőimet.A legtöbbször ráadásul nem is én kezdeményeztem... :P
Ez alól kivétel a "mikulásos napok" voltak szinte.De ez az egész nem jelent semmit,én elvagyok most egymagamba is sex nélkül.Lehet veled van a baj,ha azt érzed,hogy egyre kevesebb a sex.Valamiért már nem vagy olyan vonzó nekik.Amúgy nem a mennyiség,hanem a minőség a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!